Καρυάτιδες: Με το δεξί στο δεύτερο γύρο

0
233

Στην πρώτη αγωνιστική του Δεύτερου Γύρου του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής, η ομάδας μας υποδέχθηκε τον Εθνικό Καλαμάτας στο Γήπεδο των Αμυκλών κι επικράτησε με 3-0 σκορ.

Για την ομάδα μας, τα γκολ πέτυχαν η Tatjana Djurkovic στο 6 ‘ και στο 30’ και η Χρύσα Καπονικολού στο 87’. Για την ομάδα μας αγωνίστηκαν:

Καββούρη, Αντωνίου, Παπαγιάννη, Πετρούλια, Λιναρδάκη (Θεοδώρη 69′), Μπορμπουδάκη, Μάλλιαρη, Κοντογόνη, Μπαμπαλέτου, Djurkovic (Καπονικολού 46′)

Αναπληρωματικές:

Κουτσοβασίλη, Νικολακάκου, Παρασκευοπούλου, Χριστοδουλάκη, Μπιζή

Στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι για το 2020, η ομάδα του Χρήστου-Σταύρου Ηλιόπουλου κυριάρχησε απ’ το πρώτο λεπτό, επέβαλλε το ρυθμό της και δημιούργησε πολλές ευκαιρίες για γκολ, δείχνοντας την ανωτερότητά της.

Πλέον, βρίσκεται μόνη πρώτη στην κατηγορία της Β’ Εθνικής και συνεχίζει με περισσότερη δύναμη και πάθος για την επίτευξη των στόχων της.

Η πρόεδρος, η δοίκηση, ο προπονητής, ο φυσιοθεραπευτής και οι παίκτριες των Καρυάτιδων ευχαριστούν την ομάδα του Εθνικού Καλαμάτας για το καθαρό παιχνίδι, τους διαιτητές για την εξαιρετική παρουσία τους και τους φιλάθλους, που βρέθηκαν στο πλευρό μας, γι’ άλλο ένα παιχνίδι.