ΠΑΟ Βάρδας: Τα νέα για Πανγυθεατικό

0
251

Ο ΠΑΟ Βάρδας συνεχίζει να έχει ανάγκη βαθμών για την εξασφάλιση της παραμονής στην κατηγορία, κι έχει μπροστά του κρίσιμα παιχνίδια στα οποία πρέπει οπωσδήποτε να κατακτήσει αυτούς τους βαθμούς. 

Αρχής γενομένης από την αναμέτρηση της Κυριακής στο «Γρ. Καλάκος» της Βάρδας με τον Πανγυθεατικό (ώρα 3.00). Η ομάδα της Λακωνίας μετά τα τελευταία δικά της θετικά αποτελέσματα αρχίζει και βρίσκει ξανά κάποιες ελπίδες για να διεκδικήσει τον ίδιο στόχο, αλλά για τον ΠΑΟΒ δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα εκτός από τη νίκη στο ματς αυτό (μιας κι οτιδήποτε άλλο θα είναι άκρως οδυνηρό). Θέλοντας και τη βοήθεια του κόσμου του σε αυτό το κρίσιμο ματς.

Με τα ως τώρα δεδομένα, η ομάδα της Βουπρασίας δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα σε σχέση με τους υπάρχοντες παίκτες της. Ενώ υπολογίζονται κι οι νεομεταγραφέντες, Κώστας Σταθόπουλος (γκολκήπερ) που δεν ήταν διαθέσιμος στο προηγούμενο ματς λόγω ποινής από κίτρινες κάρτες που είχε συμπληρώσει με την προηγούμενη ομάδα του, και Γιάννης Φερεκίδης (ταλαντούχος μεσοεπιθετικός, 16,5 ετών, που μέχρι πρότινος φέτος ήταν στον Ξενοφώντα Κρεστένων-Α1 Ηλείας και πέρυσι στον Ενιπέα Λατζοίου-Α1 Ηλείας). Γεγονότα που αυξάνουν τις λύσεις στον τεχνικό Μίκι Τσίρκοβιτς για να παρατάξει το καλύτερο δυνατό σχήμα.

Ενώ από τους ανθρώπους της ομάδας αυτές τις μέρες υλοποιούνται κι οι απαραίτητες γραφειοκρατικές διαδικασίες για τα έγγραφα του Σέρβου επιθετικού (ο οποίος μετέχει στις προπονήσεις από την προηγούμενη ήδη εβδομάδα), για να καταστεί δυνατή κι η δική του ένταξη σε αυτήν.

– Στο μεταξύ, όπως γνωστοποιήθηκε, θα γίνει εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας του σωματείου, το Σάββατο (1 Φεβρουαρίου) και ώρα 21:00 στο « LA SUENO Cafe-bar» στην Βάρδα.

Η πρόσκληση είναι ανοιχτή για όλα τα μέλη και τους φίλους του σωματείου.

 

ΠΗΓΗ: iliaoikonomia