Ο Καρράς ζητά άμεσα την σύγκληση Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης της ΕΠΟ

0
471

Ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Λακωνίας κ. Παναγιώτης Καρράς με επιστολή του προς τον πρόεδρο της ΕΠΟ ζητά παρέμβαση και Γενική Συνέλευση προκειμένου, την ύστατη ώρα, να διασωθεί το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Συγκεκριμένα αναφέρει:

 

κ. Πρόεδρε και μέλη της Ε.Ε.

  Τις τελευταίες ημέρες όλη η Ελλάδα σείεται για θέματα που αφορούν το ελληνικό ποδόσφαιρο που ως αποτέλεσμα είχε και την κυβερνητική παρέμβαση.
 Λίγες ημέρες πιο πριν στην συνάντηση των Αθηνών που συμμετείχε και η Ομοσπονδία έγινε συζητήση για την εύρυθμη διεξαγωγή αγώνων της Super League με πρωτοβουλία του κ. Υφυπουργού αθλητισμού και του κ. Διευθυντή των Ευρωπαϊκών Ομοσπονδιών της UEFA.
 Δυστυχώς, η εικόνα που έχει διαμορφωθεί μόνο , αισιόδοξη δεν είναι για την ομαλή συνέχιση τόσο του πρωταθλήματος της S.L. αλλά και της κανονικότητας που προσδοκά για το ποδόσφαιρο στη χώρα μας, η UEFA και η FIFA  να γίνει τους επόμενους μήνες με την εκλογή νέας διοίκησης στην ΕΠΟ.
 Επειδή ο χρόνος τελειώνει ,όπως και κατά με το Αυτοδιοίκητο για την Ομοσπονδία , σας καλώ , να προβείτε ά μ ε σ α  σε σύγκληση Έκτακτης γενικής συνέλευσης των μελών στην οποία θα συμμετέχουν και τα  κυβερνητικά στελέχη που έχουν την αρμοδιότητα του αθλητισμού ,οι Πρόεδροι της  FIFA και της UEFA ,ώστε  από κοινού  να σώσουμε έστω και την ύστατη στιγμή το κύρος, την αξιοπιστία του ποδοσφαίρου μας ,που εδώ και χρόνια παλεύει να σταθεί όρθιο και να φέρουμε τους φιλάθλους της πατρίδας μας κοντά ,μαζί και με την ελπίδα να γεμίζουν τα γήπεδα κάνοντας τους αγώνες μια γιορτή για όλους μας που θα συμμετέχουν και  τα παιδιά μας.
 Εύχομαι, να εισακουστεί η πρόταση μου κάτι που δεν έγινε και πριν δύο χρόνια με ανάλογη πρωτοβουλία μου  και δυστυχώς να που φτάσαμε , σήμερα.
Παναγιώτης Καρράς
Πρόεδρος ΕΠΣ Λακωνίας