Λακωνική υπόθεση η «μάχη» του τίτλου! Το πρόγραμμα των δύο «μονομάχων»!

0
1078

Μόλις ολοκληρώθηκε η 18η αγωνιστική στον 7ο όμιλο της Γ’ Εθνικής και θα διακινδυνεύσουμε να κάνουμε μια πρόβλεψη, αν και στο ποδόσφαιρο όλα είναι πιθανά.

Μετά τις νίκες του Αστέρα Βλαχιώτη επί της Ζακύνθου και της Σπάρτης στο Ναύπλιο, πιστεύουμε ότι μια από τις δυο ομάδες της Λακωνίας θα αναδειχθεί πρωταθλήτρια του 7ου ομίλου και θα διεκδικήσει την άνοδό της στη Football League στους αγώνες μπαράζ.

Ο Αστέρας Βλαχιώτη βρίσκεται στην 1η θέση της βαθμολογίας, έχει το προβάδισμα των 4 βαθμών, βρίσκεται στους 39 έχει κατά σειρά, εκτός τον Πανγυθεατικό, εντός τον Παναργειακό, εκτός το Τσιλιβή, εκτός των Διαγόρα Βραχνέϊκων, εντός τον Ολυμπιακό Ζαχάρως, εκτός την Ένωση Ερμιονίδας, εντός τον Πανηλειακό και αγωνίζεται στη Πάτρα με την Θύελλα στην αυλαία του πρωταθλήματος. Συνολικά 5 αγώνες εκτός έδρας, 3 εντός.

Η Σπάρτη η οποία βρίσκεται στους 35 βαθμούς, 4 πίσω από τον Αστέρα, έχει κατά σειρά, εντός την Ένωση Ερμιονίδας, εκτός την Ζάκυνθο, εντός τον Πανηλειακό, εκτός τον Πανγυθεατικό, εντός την Θύελλα Πατρών, εκτός τον Παναργειακό, εντός τον Α.Ο. Διαβολιτσίου και την αυλαία αγωνίζεται στο Τσιλιβή. Συνολικά 4 αγώνες εκτός και 4 εντός έδρας.

Στην τρίτη θέση βρίσκεται το Ναύπλιο με 32 και στη τέταρτη η Ζάκυνθος με 31 βαθμούς.