Ένσταση η Θύελλα Πατρών, απάντησε ο Α.Ο. Τσιλιβή!

0
354

Ένσταση καταθέτει η Θύελλα Πατρών κατά του Τσιλιβί για το γήπεδο Μαχαιράδου. Απ’ ότι φαίνεται στις δικαστικές αίθουσες θα κριθεί η τύχη του χθεσινού αγώνα Τσιλιβί – Θύελλα Πατρών που έληξε με νίκη της Ζακυνθινής ομάδας με 2-1.

Σύμφωνα με πληροφορίες η Θύελλα θα καταθέσει ένσταση κατά της διεξαγωγής του χθεσινού αγώνα αφού όπως υποστηρίζει το γήπεδο του Μαχαιράδου όπου διεξήχθη η αναμέτρηση δεν έχει άδεια τέλεσης αγώνων.

Μάλιστα οι της Θύελλας υποστηρίζουν πως το ανέφεραν αυτό στο διαιτητή δηλαδή ότι το Τσιλιβί δεν έχει πάρει άδεια , δεν έχει παραχωρητήριο για το συγκεκριμένο γήπεδο, αλλά ο διαιτητής πραγματοποίησε κανονικά το ματς αφού το είχε ορίσει η Ε.Π.Ο.

Μύλος δηλαδή με λίγα λόγια..και θα έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε πως θα εξελιχθεί αυτή η υπόθεση…

Αυτά υποστηρίζουν από τον ΑΟ Τσιλιβή για την ένσταση της Θύελλας Πατρών.

Έπεσαν από τα σύνεφα οι διοικούντες του Τσιλιβί μόλις έμαθαν πως η Θύελλα Πατρών θα κάνει ένσταση επειδή όπως υποστηρίζει η ομάδα του νησιού δεν έχει άδεια από τη Περιφέρεια για το γήπεδο του Μαχαιράδου έτσι ώστε να διεξάγονται εκεί αγώνες.

Το Τσιλιβί από την αρχή της χρονιάς είχε δηλώσει για έδρα ως πρώτο γήπεδο το Ζακυνθίων Ολυμπιονικών και σαν δεύτερο το Μαχαιράδου.

Λόγω εργασιών εδώ και ένα μήνα στο μεγάλο γήπεδο του νησιού, αγωνίζεται( όπως και η άλλη ομάδα ο Α.Π.Σ.Ζάκυνθος) στο γήπεδο Μαχαιράδου νομίμως έχοντας το παραχωρητήριο αλλά και την άδεια από την Περιφέρεια.

Οπότε δεν υπάρχει πρόβλημα.

Μάλιστα ένιωθαν ενοχλημένοι από τους ανθρώπους της Θύελλας που θέλουν να κάνουν ένσταση για ένα θέμα που στην ουσία δεν υπάρχει.

Πηγή: thematch