Α.Ο.Τσιλιβή: Σε απολογία και για δελτίο 4ου παίκτη!

Δεν τους έφταναν οι τρεις υποθέσεις των ανθρώπων του ΑΟ Τσιλιβή που απολογούνται την Πέμπτη 6/2 στην αρμόδια επιτροπή, έρχεται και 4η περίπτωση ποδοσφαιριστή που για ένα χρονικά διάστημα 8 ημερών ήταν στο ρόστερ της ομάδας παράνομα καθώς το δελτίο που είχαν στα χέρια τους οι άνθρωποι της ομάδας ήταν πλαστό, για το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα από τις 22/10 2019 έως τις 30/10 2019.

Για αυτό τον λόγο οι “κόκκινοι” καλούνται σε απολογία από την αρμόδια επιτροπή.  Πρόκειται για τον τερματοφύλακα Φάμπιο Μύρτα που ήρθε με μεταγραφή στην ομάδα του Πλάνου! Όπως και στις άλλες τρεις υποθέσεις οι άνθρωποι της ομάδας θα υποστηρίξουν ότι πρόκειται για θέμα χειρισμού του υπαλλήλου της ΕΠΣ Ζακύνθου, που σύμφωνα με πληροφορίες, ο ίδιος ο υπάλληλος, έχει δώσει έγγραφη  κατάθεση ότι παίρνει επάνω του όλα όσα έχουν συμβεί στην ομάδα του ΑΟ Τσιλιβή.

Η διοίκηση της ομάδας κάνει λόγο ότι η περίπτωση αυτή είναι ανάλογη και με τις άλλες περιπτώσεις και από την στιγμή που ο υπάλληλος έχει δηλώσει εγγράφως ότι αυτός έκανε όλες τις παρατυπίες δεν εχουν να φοβηθούν τίποτα κι η αλήθεια θα λάμψει στο τέλος .

Όλα αυτά συμβαίνουν την ίδια ώρα που η ΕΠΣ Ζακύνθου έχει αναστείλει τα πρωταθλήματα της και την λειτουργία των γραφείων της μέχρι να διαλευκανθεί η υπόθεση των πλαστών δελτίων όλων των ομάδων της Ένωσης, μια κατάσταση που αυτή την στιγμή βοηθά την υπερασπιστική γραμμή της ομάδας του ΑΟ Τσιλιβή.

ΠΗΓΗ: ioniansports.gr