Υπόκλιση για άλλη μια φορά στον τεράστιο Πανγυθεατικό!

Σπανιότατα συναντάς στο ελληνικό ποδόσφαιρο τέτοιες ανακοινώσεις.
Μετά από ένα ντέρμπι ο Πανγυθεατικός συγχαίρει εκτός από τους φιλάθλους του, τον Αστέρα Βλαχιώτη, τους φιλάθλους του Αστέρα και εύχεται περαστικά στον άτυχο ποδοσφαιριστή του Αστέρα, Σωτήρη Κουρτέση που τραυματίστηκε στη πρώτη φάση του αγώνα.

Μια ακόμη ανακοίνωση της ιστορικής ομάδας του Γυθείου που αποδεικνύει για άλλη μια φορά το τεράστιο μέγεθος της ομάδας και διδάσκει σε όλους μας, την συμπεριφορά και τον σεβασμό που πρέπει να έχουμε προς τον αντίπαλο εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου.
Υποκλινόμαστε στους ανθρώπους του Πανγυθεατικού και τον συντάκτη της ανακοίνωσης, Γρηγόρη Αναγνωστάκο.
Το isports.gr, σαν αθλητικό site της Λακωνίας εύχεται καλή επιτυχία στην προσπάθεια που κάνουν όσοι στελεχώνουν τον Πανγυθεατικού και μακάρι στο τέλος να πανηγυρίσουν την παραμονή στη Γ’ Εθνική.

Διαβάστε την ανακοίνωση του Πανγυθεατικού που αναρτήθηκε στη σελίδα της ομάδας αμέσως μετά την λήξη του Λακωνικού ντέρμπι με τον Αστέρα Βλαχιώτη:

Ισόπαλος με 0-0 αναδείχθηκε ο Πανγυθεατικός μας στο μεγάλο λακωνικό ντέρμπι με τον Αστέρα Βλαχιώτη. Το παιχνίδι είχε ένταση, δύναμη και πάθος και από τις δυο ομάδες και το ισόπαλο αποτέλεσμα μπορεί να θεωρηθεί και δικαιότατο.
Ευχαριστούμε τον κόσμο μας, που στάθηκε δυναμικά στο πλευρό της ομάδας μας.
Ευχόμαστε καλή συνέχεια στον Αστέρα Βλαχιώτη και οφείλουμε ένα μεγάλο μπράβο στους φιλάθλους του για τη δυναμική και κόσμια συμπεριφορά τους.
Στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης ένα δικό μας παιδί, που αγωνίζεται στον Αστέρα Βλαχιώτη, ο Σωτήρης Κουρτέσης, στάθηκε άτυχος και έσπασε τη μύτη του. Του ευχόμαστε καλή ανάρρωση και ταχεία επάνοδο στους αγωνιστικούς χώρους.
Άψογη η διατησία του κου Κατοίκου και των βοηθών του κας Δέτση και κου Κολλιάκου.
Σύνθεση Πανγυθεατικού ΓΣ(Αργύρης Κατσίχτης): Μπαμπούνης, Μπουρελάκος(C), Μιχελάκος, Μπάλας, Γιαταγανάκης, Καρνιάτης, Μπαρόνε,Τσιμικλής, Ζιβάνοβιτς, Ντιόγκο(Μπουτσικάρης), Σαχσανίδης(Μπερδούσης)