Τα παιδιά της Λακωνίας αγωνίζονται για τα παιδιά της “Ελπίδας”και δίνουν Ζωή!

0
231

Ένα διαφορετικό τουρνουά μπάσκετ πρόκειται να πραγματοποιήσει το Ν.Π.Δ.Δ. Κοινωνικής Προστασίας, Αλληλεγγύης και Αθλητισμού Δήμου Ευρώτα, σε συνεργασία με την Πυροσβεστική Υπηρεσία Γυθείου και των Ολυμπιονικών της Ελλάδας, την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2020 και ώρα 10:00 π.μ. έως 14:00 μ.μ., στο Κλειστό Γυμναστήριο Βλαχιώτη.
Ειδικότερα, στο πλαίσιο εκστρατείας για το Ροζ Φύλλο του Αγώνα της Ζωής, οι Ακαδημίες Καλαθοσφαίρισης Αγοριών των ομάδων του Αστέρα Βλαχιώτη, του Άρη Σκάλας, του Αθλητικού Πολιτιστικού Συλλόγου Μάνης και του Αθλητικού Συλλόγου Αγ. Ιωάννη Σπάρτης θ’ αγωνιστούν για τα παιδιά της “ΕΛΠΙΔΑΣ”.

Στο τέλος, δε, του τουρνουά θα πραγματοποιηθεί ο Διαγωνισμός Βολών “BIG SHOES Shooting Stars”.
Ταυτόχρονα, θα τιμηθεί ο καλαθοσφαιριστής κος Δημήτριος Παπανικολάου, ο οποίος έχει αγωνιστεί με τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό, αφήνοντας το δικό του στίγμα στο χώρο του μπάσκετ.
Τέλος, κατά τη διάρκεια της αθλητικής εκδήλωσης, οι θεατές θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για την αξία της συμμετοχής στην Τράπεζα Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών «Όραμα Ελπίδας» και να υποβληθούν στην απλή κι ακίνδυνη διαδικασία δωρεάς αιμοποιητικών κυττάρων, όταν βρεθεί εθελοντής συμβατός με παιδί που το έχει ανάγκη.
Ο Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. “ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ ΒΡΕΤΤΑΚΟΣ” κος Παναγιώτης Λυμπέρης με το σύνθημα “ΔΩΣΕ ΕΛΠΙΔΑ – ΔΩΣΕ ΖΩΗ” καλεί τους Αθλητικούς και Πολιτιστικούς Συλλόγους του Δήμου Ευρώτα να στηρίξουν την αξιόλογη αυτή πρωτοβουλία, συμμετέχοντας ενεργά στη διαδικασία δωρεάς μυελού των οστών, ως ελάχιστη ένδειξη προσφοράς κι αλληλεγγύης προς το συνάνθρωπο και ειδικά προς το παιδί.