Η Σάκκαρη πέτυχε μια σπουδαία ανατροπή-πρόκριση στα ημιτελικά του St. Petersburg Open!

0
177

Η Μαρία Σάκκαρη έχασε εύκολα το πρώτο σετ (6-2), αλλά με μία εντυπωσιακή ανατροπή πήρε τα δύο επόμενα κόντρα στο Νο.5 της παγκόσμιας κατάταξης, Μπελίντα Μπέντσιτς και προκρίθηκε στα ημιτελικά του St. Petersburg Ladies Trophy 2020.

Εντυπωσιακή εμφάνιση από τη Μαρία Σάκκαρη! Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια βρέθηκε πίσω με 1-0, αλλά με μία τρομερή ανατροπή, επικράτησε 2-1 σετ του Νο.5 της παγκόμιας κατάταξης, Μπελίντα Μπέντσιτς και προκρίθηκε στα ημιτελικά του St. Petersburg Ladies Trophy 2020

Η Σάκκαρη δεν μπήκε καλά στον αγώνα και “πλήρωσε” τα πολλά και αβίαστα λάθη της, με αποτέλεσμα η Μπέντιστς να ξεφύγει με 4-1 games και τελικά να πάρει το πρώτο σετ με 6-2. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια προσπάθησε να βγάλει αντίδραση, αλλά η Ελβετίδα είχε τις απαντήσεις και έφτασε με ευκολία στην κατάκτηση του πρώτου σετ.

Το δεύτερο σετ ήταν πιο ισορροπημένο. Η Μπέντσιτς έκανε break στο τρίτο game, αλλά η Σάκκαρη είχε την απάντηση, έκανε break στο… break και ισοφάρισε σε 2-2. Οι δύο αθλήτριες κρατούσαν τα σερβίς τους, αλλά στο 10ο game η Σάκκαρη εκμεταλλεύτηκε τα λάθη της Ελβετίδας και πήρε το δεύτερο σετ, ισοφαρίζοντας σε 1-1.

Η Σάκκαρη, με την ψυχολογία στα ύψη, συνέχισε εξαιρετικά και στο τρίτο σετ, έκανε μεγάλο break στο ένατο game και επικράτησε τελικά 6-3, στηριζόμενη στο σερβίς της! Στα ημιτελικά, η Ελληνίδα πρωταθλήτρια θα αντιμετωπίσει το Σάββατο (15/02, 13:00) το Νο.25 της παγκόσμιας κατάταξης, Έλενα Ριμπάκινα.

ΠΗΓΗ: sport24.gr

Photo Credits: AP Photo/Andy Wong