Παναχαϊκή Κ19: Καταγγελία από τους γονείς που δεν ξαναστέλνουν τα παιδιά τους σε επίσημο ματς!

0
387

Οι γονείς της Κ19 της Παναχαϊκής έχουν προβεί σε σχετική καταγγελία αφήνοντας αιχμές για τους ανθρώπους της ομάδας και ξεκαθαρίζουν πως δεν θα ξαναστείλουν τα παιδιά τους σε επίσημο ματς.  Η καταγγελία έγινε αμέσως μετά την εντός έδρας ήττα της κ19 της Παναχαϊκής από τον Απόλλων Σμύρνης με σκορ 5-1.

Σε ανακοίνωση – καταγγελία προχώρησαν οι γονείς της Κ19 της Παναχαϊκής, όπου κάνουν λόγο για φαρσοκωμωδία στην οποία δεν θα συμμετάσχουν τα παιδιά τους.

Η ανακοίνωση των γονιών:

«Είμαστε από τους ανθρώπους που θεωρούν ότι ο γονιός πρέπει να έχει ρόλο και λόγο στην ποδοσφαιρική εκπαίδευση. Να είναι δίπλα στο παιδί και να το συμβουλεύει, αρκεί να μην μπαίνει ανάμεσα στο παιδί και τους προπονητές του. Ο γονιός έχει το μεγαλύτερο βάρος. Το παιδί μπορεί να ενθουσιαστεί ή να απογοητευτεί εύκολα. Ο γονιός όμως είναι αυτός που αποφασίζει.

Με αφορμή τα όσα συνέβησαν στο σημερινό παιχνίδι της ομάδας Νέων της Παναχαϊκής, ως γονείς των ποδοσφαιριστών δηλώνουμε ότι δεν ξαναστείλουμε τα παιδιά μας σε επίσημο παιχνίδι, αν δεν αλλάξει κάτι σύντομα στην ιστορική ομάδα της πόλης μας. Τα παιδιά μας δεν θα συμμετάσχουν σε καμία φαρσοκωμωδία. Μην παίζετε με τον αγώνα και τον ιδρώτα των παιδιών μας. Να ξέρετε κύριοι υπεύθυνοι πως θα μας βρείτε απέναντί σας. Να είστε υποψιασμένοι και ιδιαίτερα προσεκτικοί, από εδώ και στο εξής κύριοι υπεύθυνοι αυτού του καταντήματος για κάθε νόμιμη θέση που εξετάζουμε να λάβουμε.

Υ.Γ. Με τον κύριο Φ. Παπαπαναγή κάποιοι δεν θα περνούσαν ούτε έξω από την προπόνηση».