Αστέρας Βλαχιώτη: Η Πορφύρη μιλά για την νίκη επί του Παναργειακού, Τσιλιβή και την μάχη του τίτλου και της ανόδου.

Στο αθλητικό site της Λακωνίας, isports.gr, μίλησε η Αντιπρόεδρος Α’ του Αστέρα Βλαχιώτη – επίσημα από την Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου, κυρία Βιβή Πορφύρη, μετά τη νίκη του Αστέρα επί του Παναργειακού.

Η δήλωσή της:

Κατ’αρχάς θα  ήθελα να ευχαριστήσω την Διοίκηση του Αστέρα Βλαχιώτη και τον Πρόεδρο, κύριο Πέτρο Μαρτσούκου, για την μεγάλη τιμή που μου έκαναν, θεωρώντας ότι πλέον είμαι άξια για την θέση της Αντιπροέδρου Α’.

Είναι μεγάλο το βάρος στη πλάτη μου, εύχομαι να σταθώ αντάξια των προσδοκιών του Προέδρου, της διοίκησης, του τεχνικού επιτελείου, των ποδοσφαιριστών, και των φιλάθλων. Θέλω να τους ευχαριστήσω όλους μέσα από την καρδιά μου.

Σήμερα ο Αστέρας έδωσε μια πολύ σημαντική μάχη και βγήκε για μια ακόμη φορά νικητής για άλλο ένα εντός έδρας αγώνα. Αφήσαμε πίσω μας το αρνητικό αποτέλεσμα με τον Πανγυθεατικό. Στεφθήκαμε νικητές, καθαρίζοντας την νίκη από το πρώτο ημίχρονο. Αυτό το παιχνίδι ήταν πάρα πολύ σημαντικό, μας έδωσε μια ανάσα, συνεχίζουμε δυναμικά.

Για τον αγώνα της Ζακύνθου με τον Α.Ο. Τσιλιβή και την μάχη της ανόδου

Ελπίζουμε σε ένα θετικό αποτέλεσμα στη Ζάκυνθο με το Τσιλιβή, οι 3 βαθμοί είναι πολύτιμοι. Καλούμε τους φιλάθλους να σταθούν στο πλευρό μας και να είναι ο 12ος παίκτης της ομάδας, όπως κάνουν πάντα και με την αγάπη τους στέκονται δίπλα στον Αστέρα. Στόχος μας είναι η άνοδος στη Β’ Εθνική και πότε δεν θα το βάλουμε κάτω, θα προσπαθούμε μέχρι την τελευταία στιγμή. Βλέπουμε όλους τους αντιπάλους πότε ως υποδεέστερους αλλά πάντοτε ως ισάξιους με εμάς.

Σε αυτή τη μάχη ελπίζουμε να βγούμε νικητές και θέλουμε να πετύχουμε τον στόχο της ανόδου μέσα από τους αγώνες μπαράζ.