Αθλητικό site της Λακωνίας, isports.gr: Ένα μεγάλο Μπράβο στους ανθρώπους του Παναργειακού!

Έμεινα αρκετή ώρα στο Δημοτικό Στάδιο Βλαχιώτη μετά την λήξη της αναμέτρησης του πρωτοπόρου της βαθμολογίας, Αστέρα με τον ουραγό, Παναργειακό.  Οι περισσότεροι είχαν αποχωρήσει αλλά η αποστολή του Παναργειακού ήταν ακόμη στο γήπεδο. Τους πλησίασα για να τους πω ένα μεγάλο μπράβο για την αξιοπρεπέστατη προσπάθεια τους.

Οι άνθρωποι της ομάδας του Άργους παρά το γεγονός ότι δεν έχουν ουσιαστικές ελπίδες παραμονής κάνουν την προσπάθειά τους και οφείλουμε να τους απονείμουμε τα εύσημα.

Απέναντι σε αμέτρητα προβλήματα από την αρχή της περιόδου συνεχίζουν να τα δίνουν όλα στο γήπεδο σε κάθε αγώνα και τρανή απόδειξη ήταν η σημερινή εμφάνιση απέναντι στην ομάδα που οδηγεί την κούρσα του 7ου ομίλου.

Σε ένα αγώνα που πολλοί θα περίμεναν η ομάδα του Άργους να αποτελέσει σάκο του μποξ, οι ποδοσφαιριστές της κοίταξαν στα μάτια τους αντιπάλους τους.

Αγωνίστηκαν δυνατά και με ψυχή στη πιο δύσκολη έδρα του 7ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Απέναντι σε μια ομάδα που τους περνά κατά 30 βαθμούς και μπήκε δυνατά από το πρώτο λεπτό με στόχο τους τρεις βαθμούς και την εύκολη νίκη.

Με μόλις 15 ποδοσφαιριστές στην αποστολή απέναντι στον Αστέρα Βλαχιώτη ο οποίος έχει την πολυτέλεια να έχει στο πάγκο τον Γιώργο Νικλητσιώτη μεταξύ άλλων σημαντικών ποδοσφαιριστών.
Το τελικό σκορ 2-0 υπέρ του Αστέρα Βλαχιώτη, μια αξιοπρεπέστατη εμφάνιση για τους φιλοξενούμενους που κέρδισαν το χειροκρότημα των γηπεδούχων.

Είναι πολύ λυπηρό να βλέπεις μια ιστορική ομάδα σαν τον Παναργειακό στη τελευταία θέση της βαθμολογίας.

Οι άνθρωποι του Παναργειακού όμως αξίζουν πολλά μπράβο και τους ευχόμαστε να ορθοποδήσει ξανά ο μεγάλος αυτός σύλλογος.

Τσαρούχας Ανδρέας