Γ’ Εθνική 7ος όμιλος: Το πρόγραμμα των δύο μονομάχων του τίτλου

Μόλις ολοκληρώθηκε η 20η αγωνιστική στον 7ο όμιλο της Γ’ Εθνικής και οι δυο ομάδες της Λακωνίας, Αστέρας Βλαχιώτη και Π.Σ. Η Σπάρτη συνεχίζουν είναι τα δυο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου.

Ο Αστέρας Βλαχιώτη βρίσκεται στην 1η θέση της βαθμολογίας, έχει το προβάδισμα των 4 βαθμών, βρίσκεται στους 43 έχει κατά σειρά, εκτός το Τσιλιβή, εκτός των Διαγόρα Βραχνέϊκων, εντός τον Ολυμπιακό Ζαχάρως, εκτός την Ένωση Ερμιονίδας, εντός τον Πανηλειακό και αγωνίζεται στη Πάτρα με την Θύελλα στην αυλαία του πρωταθλήματος. Συνολικά 4 αγώνες εκτός έδρας, 2 εντός.

Η Σπάρτη η οποία βρίσκεται στους 39 βαθμούς, 4 πίσω από τον Αστέρα, έχει κατά σειρά, εντός τον Πανηλειακό, εκτός τον Πανγυθεατικό, εντός την Θύελλα Πατρών, εκτός τον Παναργειακό, εντός τον Α.Ο. Διαβολιτσίου και την αυλαία αγωνίζεται στο Τσιλιβή. Συνολικά 3 αγώνες εκτός και 3 εντός έδρας.

Ο Αστέρας για να στεφθεί πρωταθλητής θέλει το λιγότερο 14 βαθμούς, αν η Σπάρτη κάνει το απόλυτο με 6 στις 6 νίκες.

Η Σπάρτη για να στεφθεί πρωταθλήτρια πρέπει να συγκεντρώσει 5 περισσότερους βαθμούς από τον Αστέρα αφού σε πιθανή ισοβαθμία υστερεί στο τρίτο κριτήριο, που είναι η συνολική διαφορά τερμάτων στον όμιλο. Αυτή την στιγμή ο Αστέρας βρίσκεται στο +20 γκολ ενώ η Σπάρτη στο +14.