Α.Ο. Τσιλιβή: Νίκη και δικογραφία 150 σελίδων. Οι εξελίξεις με την υπόθεση των 4 δελτίων.

Ολοκληρώθηκαν το απόγευμα της Τετάρτης τα 3 παιχνίδια που είχαν οριστεί για τον θεσμό του κυπέλλου.

Συγκεκριμένα στο Μαχαιράδο ο ΑΟ Τσιλιβή πέρασε εύκολα το εμπόδιο του ΑΟ Βασιλικού κερδίζοντας με 3-0. Τα γκολ για τους κόκκινους πέτυχαν οι Μαρούδας (2) και Τζάθας.

 

Την Τρίτη 25/2 πηγαίνει από την ΕΙΠ στην Δεοντολογίας ο φάκελος των 150 σελίδων της υπόθεσης του ΑΟ Τσιλιβή

Το θέμα του ΑΟ Τσιλιβή για την υπόθεση των τεσσάρων δελτίων έχει ατονήσει στο νησί και στα ποδοσφαιρικά στέκια, όμως δεν έχει ατονήσει στα εν Αθήναις γραφεία και αυτά που βρίσκονται στο πάρκο Γουδή. Σύμφωνα με πληροφορίες η Επιτροπή που δίκασε την υπόθεση είναι έτοιμη να κάνει το επόμενο βήμα και αυτό θα είναι να μεταφέρει την υπόθεση στην επιτροπή Δεοντολογίας.

Από την ημέρα που μιλήθηκε η υπόθεση στην Επιτροπή Ιδιότητας Ποδοσφαιριστών (ΕΙΠ) έχουν περάσει 12 ημέρες και κάτι. Αυτή την στιγμή ολοκληρώθηκε η διαδικασία απομαγνητοφώνησης των όσων ειπώθηκαν στην αίθουσα. Σύμφωνα με πληροφορίες όλη η δικογραφία είναι 150 σελίδες!!! Αριθμός αρκετά μεγάλος που δείχνει την σοβαρότητα της κατάστασης!  Ο ογκώδης αυτός ο φάκελος θα σταλεί στην Επιτροπή Δεοντολογίας την Τρίτη 25 Φλεβάρη, η οποία θα αρχίσει σε πρώτη φάση τον δικό της διερευνητικό έλεγχο.

Αφού ολοκληρωθεί ο έλεγχος θα καλεστούν όλοι οι υπεύθυνοι της υπόθεσης για να καταθέσουν όλα αυτά που ξέρουν και έλαβαν χώρα στα γραφεία της ΕΠΣ Ζακύνθου για τις 4 υποθέσεις (Papa kostaq, Ελέζι, Μαρούδα και Μύρτα). Ο χρόνος που θα απαιτηθεί για να ολοκληρωθεί η διαδικασία για να βγει η απόφαση δεν μπορεί ακόμα να αποσαφηνιστεί καθώς υπάρχει πιθανότητα να εμπλακούν και άλλες ομάδες (2-3 τον αριθμό) που θα προσκομίσουν αίτηση ότι έχουν έννομο συμφέρον να παραστούν στο δικαστήριο της Επιτροπής Δεοντολογίας.

ΠΗΓΗ: ioniansports.gr