Μια μεγάλη νίκη για ένα ψυχωμένο Πανγυθεατικό! Ευχαριστήριο σε κόσμο και κάλεσμα για Σπάρτη. (βίντεο)

Μια πολύ μεγάλη νίκη για τον Πανγυθεατικό ο οποίος ανέβηκε στους 22 βαθμούς και απέχει 6 βαθμούς από την παραμονή στη Γ’Εθνική. Την επόμενη αγωνιστική υποδέχεται την Σπάρτη στο ντέρμπι τελικό και για τις δύο ομάδες.

Ένας ψυχωμένος Πανγυθεατικός, συνεχίζει να διατηρεί ζωντανές τις ελπίδες του για την παραμονή στη Γ΄Εθνική Κατηγορία. Νίκη με 1-0 στη σημερινή αναμέτρηση απέναντι στη Ζάκυνθο. Σκόρερ για την ομάδα μας ο Ζιβάνοβιτς, με απευθείας εκτέλεση φάουλ στο 60′. Το φάουλ κέρδισε ο εξαιρετικός Μπουτσικάρης, μαζί με αποβολή ποδοσφαιριστή των φιλοξενούμενων.
Ευχόμαστε καλή συνέχεια στην ομάδα της Ζακύνθου και παράλληλα οφείλουμε πολλά μπράβο στους λιγοστούς φιλάθλους της για την τρομερή ατμόσφαιρα που δημιούργησαν με συνθήματα και ιαχές καθ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης.
Πολλά μπράβο σε όλους του ποδοσφαιριστές και τους προπονητές της ομάδας μας, που δε το βάζουν κάτω, και συνεχίζουν να παλεύουν για την επίτευξη του μεγάλου μας στόχου.
Ντεμπούτο σήμερα στη Γ’ Εθνική για έναν ακόμα έφηβο από τις ακαδημίες μας, το Θεόδωρο Κουτσιουμάρη, γεγονός που μας χαροποιεί ιδιαίτερα, καθώς οι νέοι σε ηλικία αθλητές αποτελούν το μέλλον του αθλητισμού του τόπου μας.
Ευχαριστούμε για ακόμα μια φορά τους φιλάθλους μας. Σας περιμένουμε όλους το επόμενο Σάββατο στο εντός έδρας ”αιώνιο” ντέρμπι απέναντι στη Σπάρτη.
Σύνθεση Πανγυθεατικού ΓΣ(Αργύρης Κατσίχτης): Μπαμπούνης, Μπουρελάκος(C)(Μπουτσικάρης), Μπάλας, Μιχελάκος, Γιαταγανάκης, Μπαρόνε(Ασπιώτης), Τσιμικλής, Ζιβάνοβιτς, Καρνιάτης, Ντιόγκο(Κουτσιουμάρης), Σαχσανίδης(Μπερδούσης)
*Το παρακάτω βίντεο με το γκολ της σημερινής αναμέτρησης είναι από την κάμερα του Γύθειο-Κλικ.