Στατιστικά isports.gr: Οι επισκέπτες της ζωντανής ενημέρωσης της Κυριακής 23/2 ξεπέρασαν αυτούς του μπαράζ της Α.Ε. Σπάρτης με τον Α.Ο. Κυπαρισσίας!

Είχαμε ξανακάνει αναφορά – πατήστε εδώ – στη δύναμη της ζωντανής ενημέρωσης της εξέλιξης των αγώνων ποδοσφαίρου του Σαββατοκύριακου.

Ο αριθμός των χρηστών – επισκεπτών στα άρθρα ζωντανής ενημέρωσης είναι πολύ μεγάλος και δείχνει την ανάγκη του φίλαθλου κόσμου να ενημερωθεί ζωντανά με πληροφορίες για τους αγώνες τόσο της Γ’ Εθνικής όσο και των τοπικών πρωταθλημάτων της Λακωνίας.

Στα άρθρα της ζωντανής ενημέρωσης το αθλητικό site της Λακωνίας, isports.gr σας ενημερώνει:

i. για την εξέλιξη των αγώνων τοπικών πρωταθλημάτων της Λακωνίας με ενδεκάδες, κάρτες, σκόρερ, δοκάρια και όποια άλλη πληροφορία έχουμε την δυνατότητα.

ii. για την εξέλιξη των αγώνων του 7ου ομίλου της Γ’ Εθνικής με ενδεκάδες, σκόρερ και όποια άλλη πληροφορία μπορούμε.

Η ζωντανή ενημέρωση είναι το πιο δυνατό κομμάτι – σύμφωνα με τα στατιστικά επισκεψιμότητας – του isports.gr, ένα κομμάτι το οποίο εξελίξαμε με την πάροδο των ετών και συνεχώς βελτιώνουμε.

Το δίωρο της ζωντανής ενημέρωσης της Kυριακής 23 Φεβρουαρίου – παρά το μειονέκτημα ότι το άρθρο αναρτήθηκε στις 2:53, μόλις 7 λεπτά πριν την έναρξη των αγώνων, ο Πανγυθεατικός είχε ήδη ξεκινήσει από τις 2 μ.μ. – είναι πλέον αυτό με την υψηλότερη επισκεψιμότητα για το αθλητικό site της Λακωνίας από την έναρξη λειτουργίας του. Ένα δίωρο κατά το οποίο τα στατιστικά ξεπέρασαν ακόμη και το αλησμόνητο μπαράζ του Περιστερίου μεταξύ της Α.Ε. Σπάρτης και του Α.Ο. Κυπαρισσίας.

Στη φωτογραφία βλέπετε τον αριθμό των 1932 διαφορετικών χρηστών επισκεπτών – χωρισμένο ανά ώρα, 500 στις 3 μ.μ, 666 στις 4 μ.μ. και 766 στις 5 μ.μ. –  κατά την διάρκεια της ζωντανής ενημέρωσης των αγώνων της 21ης αγωνιστικής του 7ου ομίλου της Γ’ Εθνικής, στο isports.gr!
Η σοβαρότητα, η άμεση και έγκυρη ενημέρωση που διακρίνει το αθλητικό site της Λακωνίας το έχει φέρει όπως είναι λογικό στην κορυφή της προτίμησης των Λακώνων φιλάθλων και όχι μόνο, αφού τα άρθρα επισκέπτονται φίλοι όλων των ομάδων του 7ου ομίλου από Ηλεία, Αργολίδα, Μεσσηνία, Αχαϊα και Ζάκυνθο.

Ευχαριστούμε για την αποδοχή σας και την εμπιστοσύνη σας και θα συνεχίσουμε να σας ενημερώνουμε άμεσα, αντικειμενικά, έγκυρα και ολοκληρωμένα.

Τσαρούχας Ανδρέας