«Ζωντανό» το Διαβολίτσι στη μάχη της παραμονής.

 

Σε ματς με μονόπλευρο βαθμολογικό ενδιαφέρον, για την 21η αγωνιστική στον 7ο όμιλο της Γ’ Εθνικής (Τέταρτη Κατηγορία πλεόν), ο ΑΟ Διαβολιτσίου επικράτησε εντός έδρας με 3-1 του Ολυμπιακού Ζαχάρως. Και συνεχίζει στη διεκδίκηση της παραμονής. Όπου, μετά και τα υπόλοιπα αποτελέσματα, μείωσε την διαφορά στον έναν βαθμό από την ζώνη του υποβιβασμού.

Κυριότερες φάσεις και γκολ

Στο 11′ ο Γεωργιόπουλος από πλάγια έβγαλε για τον Βιγιαφάνε που με πλασέ έστειλε την μπάλα πρώτα στο δοκάρι και στη συνέχεια στα δίχτυα για το 1-0.

Στο 40′ ο Κατσιώλης από πλεονεκτική θέση έκανε σουτ αλλά η μπάλα πέρασε ψηλά άουτ.

Στο 44′ ο Φωτόπουλος έκανε σέντρα–σουτ και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα για το 2-0.

Στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου κλασική αλλά χαμένη ευκαιρία για την Ζαχάρω με τον Παναγόπουλο.

Στο 87′ ο Τζανέτος με σουτ πέτυχε γκολ για το 2-1.

Στο 90+5′ ο Βιγιαφάνε έβγαλε μπαλιά για τον Αθανασόπουλο που με πλασέ έκανε το 3-1 τελικό σκορ.

ΑΟ Διαβολιτσίου: Κωνσταντακόπουλος, Σταματελόπουλος, Φωτόπουλος, Σεντεμέντες, Εμέκα, Κυριαζόπουλος, Μουλιάτος (65′ Χότζα), Γκελγκέρια, Γραμματικόπουλος (61′ Αθανασόπουλος), Βιγιαφάνε, Γεωργιόπουλος (46′ Πλαστουργός)

Ολυμπ. Ζαχάρως: Πλατής, Κύτταρης, Παπαδόπουλος, Τσίτσος, Κατελούζος, Καλαντζής, Καπλάνης, Κατσιώλης (69′ Τζανέτος), Πλαστουργός (46′ Σκοζάϊ), Παναγόπουλος, Κανάνι

– Για τον Ολυμπιακό δεν ήταν διαθέσιμος ο Κακολύρης με μια αγωνιστική από τέσσερις κίτρινες κάρτες, ενώ ο τεχνικός Ντίνος Παναγιωτακόπουλος είτε ξεκούρασε, είτε μοίρασε το χρόνο σε ορισμένους ποδοσφαιριστές, ενόψει που την Τετάρτη υπάρχει το σημαντικό ματς για το κύπελλο Ηλείας (μονοί προημιτελικοί) εκτός έδρας με τον Αίαντα Γαστούνης, στο οποίο ο Ολυμπιακός θέλει την πρόκριση στους «4» του θεσμού.

Πηγή: iliaoikonomia