Αστέρας Βλαχιώτη: Πέρασε από τα Βραχνέϊκα και διατήρησε το πλεονέκτημα για την κατάκτηση του τίτλου.

Την Κυριακή ο Αστέρας Βλαχιώτη πήρε την δεύτερη συνεχόμενη εκτός έδρας νίκη – μετά αυτή στο Τσιλιβή – στο πρωτάθλημα.

Η πρωτοπόρος ομάδα του 7ου ομίλου – 49 βαθμούς – επικράτησε 2-0 στα Βραχνέϊκά του τοπικού Διαγόρα που παλεύει για την παραμονή του στη κατηγορία και διατήρησε το +4 από την δεύτερη της βαθμολογίας Σπάρτη.

Σκόρερ και των δυο τερμάτων ο Ραχίμ σε ένα αγώνα όπου η ομάδα της Λακωνίας έπιασε καλή απόδοση και θα μπορούσε να είχε πετύχει περισσότερα τέρματα.

Ο Αστέρας με το καλημέρα έδειξε ποιος είναι το αφεντικό του αγώνα με τον Ραχίμ να ανοίγει το σκορ στο 2ο λεπτό. Αρκετές οι καλές στιγμές στο πρώτο ημίχρονο και η καλύτερη ήταν όταν τον Σιαλμά σταμάτησε το δοκάρι της εστίας των γηπεδούχων.

Στο 73ο λεπτό ο Ραχίμ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι διαμόρφωσε το τελικό 2-0, φάση στην οποία αποβλήθηκε ποδοσφαιριστής των γηπεδούχων.

Μελανό σημείο ο τραυματισμός του Πετζαρομάν, σε επόμενη ενημέρωση θα σας ενημερώσουμε.

Την επόμενη αγωνιστική – 23η – ο Αστέρας υποδέχεται στο Δημοτικό Στάδιο Βλαχιώτη τον Ολυμπιακό Ζαχάρως. Μεσοβδόμαδα – την Τετάρτη 4 Μαρτίου στις 3:30 μ.μ – υπάρχει ο πρώτος ημιτελικός στα πλαίσια του Κυπέλλου Λακωνίας με τον Ήφαιστο Βρονταμά.

Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις που απομένουν για τον Αστέρα Βλαχιώτη είναι κατά σειρά εντός με Ολυμπιακός Ζαχάρως, εκτός με Ένωση Ερμιονίδας, εντός με Πανηλειακό και εκτός με Θύελλα Πατρών.

Για να αναδειχειχθεί πρωταθλητής ο Αστέρας Βλαχιώτη πρέπει να συγκεντρώσει 8 βαθμούς στα εναπομείναντα ματς, αφού υπερτερεί στην ισοβαθμία.

Διαγόρας Βραχνέϊκων 0 – 2 τελικό Αστέρας Βλαχιώτη (0 – 1 ημίχ)

Γκολ: Ραχίμ το 0 – 1 στο 2′, Ραχίμ το 0 – 2 με πέναλτι στο 73′.

Δοκάρι: Σιαλμάς στο 21′.

Κόκκινη: Mε 10 παίκτες οι γηπεδούχοι από το 73′.

Σοβαρός τραυματισμός του Πετζαρομάν. Περισσότερα σε νεότερη ενημέρωση

Διαγόρας Βραχνέϊκων: Πέτρου, Ασπρογιάννης, Χαρίζι, Τριανταφυλλόπουλος, Πανάρετος, Τρίγκας, Νιφορόπουλος, Καλιτσουνάκης, Κοτσόκολος, Τσέκουρας, Νικολόπουλος.

Αστέρας Βλαχιώτη: Διαμαντής, Κουρτέσης, Τζελίδης, Μπριλάκης, Δημακάκος, Πετζαρομάν, Ραχίμ, Νικλητσιώτης, Ροτζέριο Μάρτινς, Σιαλμάς, Κεχαγιάς.

Μάνος, Παλιάτσος, Διαμαντάκης, Αρώνης, Βουτσιώτης, Χολέβας, Ζαϊμι.