Πέρασε σαν… Θύελλα από τον Πύργο!

Για την 22η αγωνιστική στον 7ο όμιλο της Γ’ Εθνικής, Πανηλειακός – Θύελλα Πατρών 1-4 σε βαριά ήττα της ομάδας του Πύργου που πλέον έμεινε μόνη προτελευταία στη βαθμολογία, και σημαντικούς τρεις βαθμούς για τους νικητές που παλεύουν για την παραμονή στην κατηγορία.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά και αιφνιδίασαν τους …ανύπαρκτους γηπεδούχους. Μόλις στο 1′ έγινε το 0-1 που πέτυχε ο Αγγελής με κεφαλιά μετά από σέντρα του Κωνσταντινίδη. Πολύ γρήγορα, στο 3′ ο Σκεπετάρης έκανε το 0-2 με σουτ από κοντά μετά από γύρισμα του Βλασόπουλου. Στο 8′ σουτ του Βλασόπουλου πέρασε άουτ, και στο 15′ μετά από πάσα του Σκεπετάρη, ο Ντίνος με σουτ μέσα από την περιοχή ανάμεσα από περίπου πέντε παίκτες των γηπεδούχων που αδράνησαν έκανε και το 0-3 σε ευρύ προβάδισμα της πατρινής ομάδας! Στην επανάληψη, στο 65′ ήρθε και το 0-4 με τον Σκεπετάρη που έκανε εύστοχο σουτ μετά από σέντρα του Κωνσταντινίδη. Στο 67′ φάουλ του Τσαγκάρη έδιωξε ο Δημόπουλος. Στο 80′ σε ανατροπή του Π. Τσίγκρηλα μέσα στην περιοχή, πέναλτι που δόθηκε, και που εκτελέστηκε εύστοχα από τον Δ. Τσίγκρηλα για το 1-4 στη διαμόρφωση του σκορ. Τελευταία καλή φάση στο 84′ ένα γυριστό σουτ του Τσαγκάρη βρήκε στο δοκάρι και εξοστρακίστηκε.

Πανηλειακός: Θεοδωρακόπουλος, Κωστόπουλος (46′ λ.τρ. Παπαπέτρου), Δαλαβούρας, Δ.Τσίγκρηλας, Μπουρνέλης (21′ Λίλα), Κύτταρης, Μπάλλας (75′ Αρβανίτης), Ρούνης, Τσαγκάρης, Π. Τσίγκρηλας, Έλιοτ (46′ Σταματελάτος)

Θύελλα Πατρών: Δημόπουλος, Μαρκόπουλος (63′ Χρυσανθόπουλος), Βασιλικόπουλος, Δημητρίου, Κατριβέσης, Πανίτσας, Βλασόπουλος, Αγγελής (66′ Κούρτης), Ντίνος (83′ Λαζανάς), Κ.Κωνσταντινίδης (72′ Κουτσαντώνης), Σκεπετάρης

Πηγή: iliaoikonomia