Η SUPERFOODS δίπλα στα σώματα Ασφαλείας και στον ελληνικό στρατό

ÁÃÉÁÓÌÏÓ ÔÇÓ ÏÌÁÄÁÓ ÔÏÕ ÐÁÍÁÈÇÍÁÉÊÏÕ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÌÁÑÊÏÓ ×ÏÕÆÏÕÑÇÓ / EUROKINISSI)

Δίπλα στις δυνάμεις που δίνουν μάχη στον Έβρο – Μια μεγάλη εταιρεία δείχνει έμπρακτα την συμπαράστασή της στα στελέχη του ελληνικού στρατού και των δυνάμεων ασφαλείας που αυτές τις κρίσιμες ώρες έχουν το ιερό χρέος να φυλάνε Θερμοπύλες – Σε μια κίνηση ελάχιστης ένδειξης τιμής προς τους Έλληνες εθνοφύλακες η SUPERFOODS S.A. προσφέρει τα προϊόντα της που βοηθούν στην τόνωση και την ενίσχυση του ανασοποιητικού

Όπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση η SUPERFOODS S.A.:

«Με πλήρη συναίσθηση των δύσκολων ωρών που περνάει η Πατρίδα μας και με αίσθημα ευθύνης προς τους άντρες των σωμάτων ασφαλείας που υπερβάλλουν εαυτούς για την ασφάλεια των συνόρων μας, η εταιρεία μας Superfoods S.A είναι δίπλα στις προσπάθειες και στις ανάγκες των ανθρώπων αυτών, και στέλνει άμεσα συμπληρώματα διατροφής βασισμένα στις υπερτροφές για ενέργεια, τόνωση και ενίσχυση του ανοσοποιητικού.

Από τον Έβρο ως το Καστελόριζο χιλιάδες άντρες του Στρατού, της Αστυνομίας και του Λιμενικού στηρίζουν την Ελλάδα. Χρέος των υπόλοιπων Ελλήνων είναι να τους στηρίξουμε με όποιον τρόπο μπορούμε».

Πηγή: Newsbomb.gr