Πανηλειακός, Ολυμπιακός Ζαχάρως: Συνεχίζουν με εν ενεργεία παίκτες ως τεχνικούς

Με υπηρεσιακές λύσεις εκ των έσω, και μάλιστα με νυν παίκτες τους, συνεχίζουν αυτό το διάστημα σε ότι αφορά την τεχνική ηγεσία, ο Πανηλειακός και ο Ολυμπιακός Ζαχάρως, με τέσσερις πλέον αγωνιστικές να απομένουν για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής (Τέταρτης Κατηγορίας πλέον), στον 7ο  όμιλο. Κι όπου ως γνωστόν έχουν ουσιαστικά εδώ και πολύ καιρό υποβιβαστεί.

– Στον Ολυμπιακό η ήττα-αποκλεισμός μεσοβδόματα την Τετάρτη 26/2 από τον Αίαντα Γαστούνης για το κύπελλο Ηλείας (με κακή εμφάνιση μάλιστα), ήταν κάτι που οδήγησε αμέσως μετά το ματς σε παραίτηση – αποχώρηση του τεχνικού Ντίνου Παναγιωτακόπουλου, και ήδη στο ματς της Κυριακής με τον ΠΑΟ Βάρδας μετά από σχετική απόφαση διοικούντων χρέη τεχνικού εκτέλεσαν οι παίκτες της ομάδας, Φώτης Παναγόπουλος και Ντίνος Κύτταρης. Κάτι που με τα τωρινά δεδομένα δεν φαίνεται πως θα αλλάξει και για τα τέσσερα ματς που ακόμα απομένουν ως τη λήξη του πρωταθλήματος.

– Στον Πανηλειακό, μετά τη λήξη του αγώνα με τη Θύελλα την Κυριακή, υπήρξε μια “θερμή” κατάσταση ανάμεσα σε διοικούντες και τον τεχνικό Κώστα Λούσκο τον οποίο “χρέωσαν” λάθη στο ματς που οδήγησαν στη βαριά ήττα! Υπήρξε μάλιστα και έντονο φραστικό επεισόδιο ανάμεσα στις δυο πλευρές όπου μετείχε κι ο γιός του Κ. Λούσκου, Γιάννης. Ακολούθως, ανακοινώθηκε ήδη η απομάκρυνση του τεχνικού καθώς και τιμωρία του παίκτη με αποκλεισμό ως τη λήξη της σεζόν (ο Γιάννης είναι από το προηγούμενο διάστημα και παίκτης της ομάδας, όπως άλλωστε κι ο αδελφός του Γιώργος, από την αρχή της περιόδου αυτός).

Ο Λούσκος υπενθυμίζεται ήταν αρχικά ο τεχνικός από την αρχή της σεζόν, ως τις αρχές Ιανουαρίου οπότε ήρθε ο Σπύρος Αντωνόπουλος κι ο Λούσκος παρέμεινε ως βοηθός, και προ δυο εβδομάδων όπου αποχώρησε ο Αντωνόπουλος, είχε αναλάβει πάλι ο Λούσκος!

Ενώ την Κυριακή έγινε και ανακοίνωση πως στο διάστημα που απομένει ως τη λήξη, θα κάνει χρέη τεχνικού ο βετεράνος γκολκήπερ της ομάδας Σάκης Θεοδωρακόπουλος (ο οποίος είχε ξεκινήσει τη σεζόν ως γυμναστής τερματοφυλάκων, ενώ ακολούθως προχώρησε και σε ενεργοποίηση του δελτίου του, ενώ έπαιξε και στο ματς της Κυριακής με την Θύελλα). Ενώ έχει προταθεί και στον Χρήστο Παπαζώη (γυμναστής και βοηθός τεχνικού από τις αρχές της περιόδου στην ομάδα) ώστε να συνεχίσει κι αυτός ως τη λήξη, συνδράμοντας τον Θεοδωρακόπουλο και γενικότερα την προσπάθεια ως το τέλος.

* Τα ματς που απομένουν για τις δυο ομάδες, ανά αγωνιστική:

23η: Διαβολίτσι – Πανηλειακός και Αστέρας Βλαχιώτη – Ολ. Ζαχάρως

24η: Πανηλειακός -ΠΑΟ Βάρδας και Ολ. Ζαχάρως – Ναύπλιο 2017

25η: Αστέρας Βλαχιώτη – Πανηλειακός και Ολ. Ζαχάρως – Ζάκυνθος

26η: Πανγυθεατικός – Ολ. Ζαχάρως και Πανηλειακός – Ναύπλιο 2017

ΠΗΓΗ: iliaoikonomia.gr