Σπάρτη: Δήλωση Σκαφιδά για την επόμενη ημέρα.

Στην αθλητική εκπομπή ο Δρόμος των Σπορ μίλησε ο Πρόεδρος του Π.Σ. “Η Σπάρτη”, Γεώργιος Σκαφιδάς.

Αναφέρθηκε σε διάφορα θέματα αλλά το σημαντικότερο όλων ήταν στον επίλογο της συζήτησης.  Η απάντηση του στην ερώτηση για την επόμενη ημέρα της Σπάρτης σε περίπτωση που δεν κατακτήσει το πρωτάθλημα.  Υπενθυμίζουμε ότι η ομάδα της Σπάρτης, 4 αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος, βρίσκεται στην δεύτερη θέση, 4 βαθμούς πίσω από τον πρωτοπόρο Αστέρα Βλαχιώτη.

Ερώτηση: Πλησιάζουμε στο τέλος του πρωταθλήματος. Η επόμενη ημέρα για την ομάδα της Σπάρτης, αν χαθεί το πρωτάθλημα; Υπάρχει μια απογοήτευση για την μη προσέλευση του κόσμου. Αν συνεχιστεί αυτό, ο Γιώργος Σκαφιδάς την επόμενη περίοδο θα κρατήσει την ομάδα της Σπάρτης, θα είναι Πρόεδρος της Σπάρτης ή θα ασχοληθεί με την γυναικεία ομάδα των Καρυάτιδων που πάει «τρένο» φέτος;

Απάντηση: To πρωτάθλημα δεν είναι αυτοσκοπός. Να ανέβει μια ομάδα με 50 και 100 φιλάθλους; Αν μια ομάδα δεν έχει τον κόσμο της, μια γερή βάση να πατήσει, δεν θα καταφέρει τίποτα.

Δεν έχω πάρει κάποια απόφαση το τι θα κάνω με την ομάδα.

Έκανα ένα ανοιχτό κάλεσμα στο φίλαθλο κόσμο που αγαπάει το ποδόσφαιρο να έρθει να παρακολουθήσει την ομάδα με ένα χαμηλό αντίτιμο.

Ερώτηση: Θα ξαναγίνει κάλεσμα;

Απάντηση: Θα κάνω ένα κάλεσμα επί την εμφάνιση, όχι με “θα” αλλά με την παρουσία τους. Δεν είμαι διατεθειμένος να συνεχίσω καμία προσπάθεια μόνος μου χωρίς να υπάρχει τεράστια μαζική συμμετοχή του κόσμου και να στελεχωθεί η διοίκηση με μέλη ανθρώπους που αγαπούν πραγματικά την Σπάρτη και το ποδόσφαιρο.

Ένας φίλος είχε γράψει σε ένα site, «Πρόεδρε κάνε καμιά αλλαγή για να μας ζεστάνεις λίγο» Εγώ θα το πω τελείως αντίθετα, κάνετε εσείς την αλλαγή για να με ζεστάνετε πάλι.

Κλείνοντας κάλεσε τον κόσμο να στηρίξει την ομάδα της Σπάρτης στα τελευταία 4 παιχνίδια και με την παρουσία του έστω και την τελευταία στιγμή, να δώσει ένα κίνητρο και στον ίδιο για να συνεχίσει την επόμενη περίοδο.