Ο Α.Ο. Διαβολιτσίου αναδείχθηκε Κυπελλούχος Μεσσηνίας. Στιγμιότυπα, δηλώσεις. (βίντεο)

 

Ο ΑΟ Διαβολιτσίου κυπελλούχος Μεσσηνίας για πρώτη φορά στην ιστορία του κόντρα στην αξιόμαχη Μεθώνη. 

Μόλις στο 10′ ο Ηλιόπουλος θα σταματήσει τη μπάλα με το χέρι στην περιοχή της Μεθώνης με τον Καρβούνη να δείχνει το σημείο του πέναλτι.
Την εκτέλεση ανέλαβε ο Αθανασόπουλος, κάνοντας το 1-0 για την ομάδα του Διαβολιτσίου.
Στο υπόλοιπο του ημιχρόνου το Διαβολίτσι είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων και η Μεθώνη προσπαθούσε να “χτυπήσει” στην κόντρα. Το μόνο που κατάφερε, όμως, ήταν να κερδίσει ένα κόρνερ στο 24′.
Όλα έδειχναν ότι δεν θα σημειωθεί άλλο γκολ στο ημίχρονο, αλλά ο Αθανασόπουλος είχε άλλη άποψη.
Στο 44΄ο Γεργιόπουλος θα εκτελέσει φάουλ με τον Αθανασόπουλο να διπλασιάζει τα τέρματά του με κοντινή κεφαλιά, κάνοντας το 2-0 για την ομάδα του Διαβολιτσίου.
Ο Αθανασόπουλος μπήκε με… φόρα στο β’ ημίχρονο της αναμέτρησης και για λίγο να πετύχει χατ τρικ με κεφαλιά στο 47′.
Οι νερατζούροι πάτησαν πάνω στο 2-0, ενώ οι παίκτες της Μεθώνης προσπαθούσαν να βρουν διαδρόμους προς την εστία του Καλογερόπουλου, ώστε να ξαναμπούν στο ματς.
Τον “γόρδιο δεσμό” έσπασε στο 62′ ο Πεΐδης με κοντινό σουτ κάνοντας το 2-1 για την Μεθώνη.
Το γκολ αφύπνισε το Διαβολίτσι που θα μπορούσε να “καθαρίσει” το ματς στο 74′ με τον Αθανασόπουλο και τον Βιγιαφάνε στο 77′ και το 84′, αλλά είτε ο Μίντζηρας, είτε η αστοχία δεν του το επέτρεψαν.

Α.Ο. Διαβολιτσίου: Δ. Καλογερόπουλος, Γ. Καλογερόπουλος, Φωτόπουλος (65′ Σταματελόπουλος), Σεντεμέντες, Εμέκα, Κυριαζόπουλος, Γεωργιόπουλος (85′ Χότζα), Γκελκέρια, Αθανασόπουλος, Βιγιαφάνε (87′ Πιτσιλής), Μουλιάτος.
Μεθώνη: Μίντζηρας, Τρυφωνόπουλος (78′ Παυλόγιαννης), Καγιανάς, Παπανικολόπουλος, Κουτίβας, Σαμπάνι, Ηλιόπουλος, Πουλάκος, Πεΐδης, Σούλα, Τομαράς.

Στιγμιότυπα

 

Δηλώσεις