Σουπερλίγκα: Αναβολή διεξαγωγής των αγώνων

Το αθλητικό site της Λακωνίας, isports.gr, ξεπερνά τα σύνορα του Νομού, και σας ενημερώνει πρώτο για την αναβολή των αγώνων της Σουπερλίγκας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του isports.gr δεν θα διεξαχθούν αγώνες στη Σουπερλίγκα το Σ/Κ, κάτι το οποίο ενδέχεται να ισχύσει και για τις επόμενες αγωνιστικές.

Δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση από την διοργανώτρια αλλά όπως είναι φυσικό επακόλουθο των πολύ δυσάρεστων εξελίξεων σε παγκόσμιο επίπεδο, αναμένεται εντός των επόμενων ωρών.

Τα δυσάρεστα που συμβαίνουν τις τελευταίες ημέρες σε παγκόσμιο επίπεδο με την ραγδαία εξάπλωση του κορονοϊού δεν θα μπορούσαν να αφήσουν ανεπηρέαστο και το ελληνικό πρωτάθλημα.

Το μεσημέρι της Πέμπτης η Σουπερλίγκα ανακοίνωσε την αναστολή των πρωταθλημάτων υποδομής.

Έχουν ήδη παρθεί μέτρα με την απόφαση περί κεκλεισμένων των θυρών, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες του isports.gr γίνονται συζητήσεις για γενική διακοπή, με ιδιαίτερο πιθανό το ενδεχόμενο να σταματήσει η αγωνιστική δράση.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να διαβάσετε την επιστολή του ΠΣΑΠ – Συνδέσμου Αμοιβομένων Ποδοσφαιριστών προς τη Σουπερλίγκα με την οποία ζητούσε τη διακοπή του πρωταθλήματος για λόγους υγείας.

Από το μεσημέρι της Πέμπτης υπάρχουν επαφές μεταξύ των ομάδων, για άμεση διακοπή του πρωταθλήματος και αναβολή των πλέι οφ μέχρι νεωτέρας, αφού υπάρχει εντονότατος ο προβληματισμός με την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί.