Γιατρός του Νοσοκομείου Καλαμάτας το πρώτο θετικό κρούσμα στην Μεσσηνία. Η ανακοίνωση του Νοσοκομείου

ΣΕ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ- ΕΙΧΕ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙ ΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ

Γιατρός του Νοσοκομείου Καλαμάτας είναι το πρώτο επιβεβαιωμένο κρούσμα του κορονοϊού στη Μεσσηνία. Ο γιατρός-καρδιολόγος, σύμφωνα με πληροφορίες του MessiniaLive, είχε το προηγούμενο διάστημα επισκεφτεί την Ιταλία. Αυτή τη στιγμή, ο γιατρός βρίσκεται σε καραντίνα στο σπίτι του. Στο Νοσοκομείο Καλαμάτας έχει από το πρωί σημάνει συναγερμός και πραγματοποιήθηκε έκτακτη σύσκεψη υπό τον Διοικητή Γιώργο Μπέζο. Το Νοσοκομείο παραμένει σε επιχειρησιακή ετοιμότητα.

ΕΚΚΡΕΜΟΥΝ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΓΙΑ 10 ΔΕΙΓΜΑΤΑ

Να υπενθυμίσουμε ότι είχαν σταλεί από χθες 15 δείγματα για έλεγχο, από τα οποία είχαμε σήμερα το πρωί τα αποτελέσματα για τα 5 (μεταξύ των οποίων το επιβεβαιωμένο κρούσμα), και εκκρεμούν ακόμα 10.

H EΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

Ανακοινώνεται ότι σήμερα Τρίτη 17/3/2020 και ύστερα από ενημέρωση που είχαμε από το Εργαστήριο Μοριακής Διάγνωσης Λοιμογόνων Παραγόντων του Τμήματος Ιατρικής του Πανεπιστημίου Πατρών, από τα τελευταία πέντε (5) δείγματα που είχαν σταλεί από το Νοσοκομείο Καλαμάτας βρέθηκαν τα τέσσερα (4) αρνητικά και το ένα (1) θετικό.

Το Νοσοκομείο Καλαμάτας βρίσκεται σε απόλυτο συντονισμό και συνεργασία με τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας για την διαχείριση της συγκεκριμένης περίπτωσης.

Συνιστάται ψυχραιμία και αισιοδοξία, καταλήγει η ανακοίνωση του Νοσοκομείου Καλαμάτας

ΠΗΓΗ: messinialive.gr