ΤΟΔΑ: Προκήρυξη για το Μεταπτυχιακό «Οργάνωση και Διαχείριση Αθλητικών Δραστηριοτήτων για Άτομα με Αναπηρίες (Α.με.Α.)»

Σαράντα θέσεις μεταπτυχιακών φοιτητών για το ακαδημαϊκό έτος 2020 – 2021 προκηρύσσει  το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών (ΠΜΣ) «Οργάνωση και Διαχείριση Αθλητικών Δραστηριοτήτων για Άτομα με Αναπηρίες (Α.με.Α.)» του Τμήματος Οργάνωσης και Διαχείρισης Αθλητισμού του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου στη Σπάρτη. Το πρόγραμμα θα λειτουργήσει εφόσον εξασφαλιστεί ικανός αριθμός συμμετεχόντων.

Σημειώνεται ότι έχει  διαπιστωθεί η συνάφεια του παραπάνω ΠΜΣ με τα αντικείμενα της Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης (ΦΕΚ 1217/2019), ενώ διευκρινίζεται ότι τα μαθήματα πραγματοποιούνται και με εξ’ αποστάσεως εκπαίδευση.

Η χρονική διάρκεια για την απονομή του Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης ορίζεται σε τέσσερα διδακτικά εξάμηνα και απαιτείται η παρακολούθηση και επιτυχής εξέταση σε δώδεκα μαθήματα, η εκπόνηση πρακτικής άσκησης, καθώς και η εκπόνηση Μεταπτυχιακής Διπλωματικής Εργασίας. Προβλέπεται η καταβολή τελών φοίτησης, ενώ απαλλάσσεται από αυτά έως και το 30% του συνόλου των φοιτητών.

Η υποβολή αιτήσεων διενεργείται από 15/3/2020 έως και 31/5/2020 στη διεύθυνση: Λεωφ. Ευστ. & Στ. Βαλιώτη και Πλαταιών, 23100, Σπάρτη.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στη γραμματεία του ΠΜΣ (Λ. Ευσταθίου και Σταματικής Βαλιώτη & Πλαταιών, Σπάρτη, ΤΚ. 23100), καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή (09:00–13:00), ή να καλούν στο 27310-89661 ή να αποστέλλουν φαξ στο 27310-89657 ή να αποστέλλουν email στο [email protected] ή να επισκέπτονται τη σχετική ιστοσελίδα.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη συνάφεια του ΠΜΣ με τα αντικείμενα της Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης (ΕΑΕ) μπορείτε να αναζητήσετε ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ  για να διαβάσετε την προκήρυξη του Μεταπτυχιακού