Ο Νούρι ξύπνησε από το κώμα μετά από 2 χρόνια και εννέα μήνες!!!

Ο άσος του Άγιαξ είχε καταρρεύσει σε εάν φιλικό απέναντι στην Βέρντερ Βρέμης στις 8 Ιουλίου 2017 και από τότε βρίσκονταν σε καταστολή με μόνιμη εγκεφαλική βλάβη. Η οικογένεια του ανακοίνωσε ότι ξύπνησε από το κώμα, επικοινωνεί με το περιβάλλον και μπορεί να τρώει κανονικά.

Ο Νουρι βρίσκεται σε ένα ειδικό κέντρο, αρκετά κοντά στο σπίτι της οικογένειας του, ενώ υπάρχει άνθρωπος όλο το 24ώρο να τον φροντίζει. «Πηγαίνει καλά. Τώρα τι σημαίνει το καλά; Είναι ξύπνιος, τρώει, προσπαθεί να μιλήσει αλλά δεν σηκώνεται από το κρεβάτι. Στις καλές ημέρες υπάρχει μία μορφή… επικοινωνίας, κουνάει τα βλέφαρα του. Αλλά αυτό δεν κρατάει για πολύ» δηλώνει ο αδελφός του Αμπντεραχίμ και συμπληρώνει: «Από την στιγμή που βρήκε από το νοσοκομείο, όταν πάνε καλύτερα για όλους μας. Έχει επίγνωση που είναι και ότι είναι δίπλα του η οικογένεια του. Προσποιούμαστε ότι δεν είναι άρρωστος. Του μιλάμε, βλέπουμε ποδόσφαιρο μαζί, παρατηρούμε ότι του αρέσει. Κάποιος φορές είναι συναισθηματικά φορτισμένος, άλλες φορές βλέπουμε ένα χαμόγελο»

Ο πατέρας του άσου του Άγιαξ δεν μπορεί να κρατήσει τα δάκρυα του και ξεσπά όταν τον ρωτάνε για την αποκατάσταση της υγείας του γιου του: «Πιστεύουμε σε ένα θαύμα».

ΠΗΓΗ: sdna.gr