«Ο Μπα στο στόχαστρο των Λίβερπουλ και Άρσεναλ»

Βροχή «πέφτουν» τα δημοσιεύματα στην Αγγλία σχετικά με το φημολογούμενο ενδιαφέρον αρκετών ομάδων της Premier, με σημαντικότερες τις Λίβερπουλ και Άρσεναλ, για τον Ουσεϊνού Μπα.

Μια σπουδαία χρονιά πραγματοποίησε φέτος ο Ουσεϊνού Μπα από τη στιγμή που άρπαξε την ευκαιρία του Πέδρο Μαρτίνς και μονιμοποιήθηκε στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη. Ο 24χρονος Σενεγαλέζος στόπερ που μάλιστα προσφάτως… προμοταρίστηκε στο Νησί από τον διάσημο συμπατριώτη του και σταρ της Λίβερπουλ, Σαντιό Μανέ, πλέον βλέπει το όνομά του να παραμένει καθημερινά στον αφρό της αγγλικής επικαιρότητας.

Το τελευταίο 24ωρο δε, τα δημοσιεύματα για τον «ερυθρόλευκων» αμυντικό είναι συνεχή, με τα περισσότερα να τονίζουν ότι οι ομάδες της Premier League βλέπουν στο πρόσωπό του ένα παιδί που απέδειξε ότι μπορεί να σταθεί άμεσα στο υψηλό επίπεδο, βγάζοντας πολλά καλά στοιχεία πάνω στο γήπεδο, ειδικά αυτά που εκτιμώνται ιδιαίτερα στο βρετανικό ποδόσφαιρο, όπως η δύναμη και η ταχύτητα.

Οι περισσότεροι τίτλοι μάλιστα τις τελευταίες ώρες κάνουν λόγο για μαζικό ενδιαφέρον ομάδων της κορυφαίας κατηγορίας για τον Σενεγαλέζο, με κυριότερες τις Λίβερπουλ, Άρσεναλ και Γουλβς, με τις δύο τελευταίες φυσικά να τον έχουν αντιμετωπίσει φέτος. Βεβαίως, ιδιαίτερη έμφαση από τα αγγλικά ρεπορτάζ γίνεται στην τιμή του, αφού τονίζεται ότι είναι ιδιαίτερα… αλμυρή, περί τα 20 εκατ. ευρώ

ΠΗΓΗ: sdna.gr