Η βοήθεια του Καραγκούνη και της ΕΠΣ Δωδεκανήσου στο νοσοκομείο Ρόδου

Η ΕΠΣ Δωδεκανήσου και ο Καραγκούνης μερίμνησαν ώστε δύο αναπνευστήρες να δοθούν στο νοσοκομείο Ρόδου στη μαχη κατά του κορονοϊού.

O Γιώργος Καραγκούνης σε συνδυασμό με την ΕΠΣ Δωδεκανήσου βοήθησαν αυτές τις δύσκολες ώρες το νοσοκομείο της Ρόδου δωρίζοντας δύο αναπνευστήρες στη μάχη για την καταπολέμηση του ιού.

Ο παλαίμαχος άσος φρόντισε να δείξει το κοινωνικό του πρόσωπο και έβαλε το δικό του λιθαράκι για να μπορέσει το νοσηλευτικό προσωπικό της Ρόδου να κάνει όσο καλύτερα γίνεται τη δουλειά του.

Η ΕΠΣΔ με σχετική ανακοίνωση έκανε γνωστή την κίνηση της και ευχαρίστησε τον Καραγκούνη:

«Στο πλαίσιο της κοινωνικής ευθύνης και της προσφοράς πρωτίστως στον άνθρωπο και στον τόπο μας, η εκτελεστική επιτροπή της ΕΠΣΔ, αποφάσισε τη δωρεά στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου ενός φορητού αναπνευστήρα πίεσης-όγκου model Αstral 100 του οίκου ResMed. Απέναντι σε αυτόν τον αγώνα που δίνει σήμερα όλη η χώρα και όλο το υγειονομικό προσωπικό του νοσοκομείου μας, η ΕΠΣΔ θα ήθελε να συνδράμει στην όλη προσπάθεια αντιμετώπισης περιστατικών Covid-19.

Η ΕΠΣΔ, θα ήθελε να ευχαριστήσει προσωπικά τον αρχηγό της Εθνικής Γεώργιο Καραγκούνη για την αμέριστη βοήθεια του ώστε να εξασφαλιστεί ο φορητός αναπνευστήρας πίεσης -όγκου, δεδομένου της δυσκολίας που υπάρχει για εξασφάλιση υγειονομικού υλικού και εξοπλισμού.

Επιπλέον ως Δωδεκανήσιοι, τον ευχαριστούμε για την δική του προσφορά στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου για τη στήριξη του τόπου μας, μιας και εξασφαλίστηκε άλλος ένας φορητός αναπνευστήρας πίεσης -όγκου, από τον αρχηγό της Εθνικής μας. Συμμετέχουμε όλοι ενεργά στην προσπάθεια διαφύλαξης της δημόσιας υγείας, μένουμε σπίτι»