Οι παίκτες της Premier League ίδρυσαν ταμείο συνεισφοράς στη μάχη κατά του ιού

Οι παίκτες της Premier League με ανακοίνωση τους γνωστοποίησαν την ίδρυση ενός ταμείου συνεισφοράς του εθνικού συστήματος υγείας στη μάχη κατά του κορονοϊού.

Αρκετοί παίκτες απ’ όλες τις ομάδες της Premier League πήραν την απόφαση να ιδρύσουν ένα ταμείο συνεισφοράς και να βοηθήσουν με δράσεις τους το εθνικό σύστημα υγείας αναφορικά με ότι έχει να κάνει τόσο με την καταπολέμηση κυρίως του κορονοϊού αλλά και άλλων θεμάτων που έχουν να κάνουν με την υγεία.

Με το χάσταγκ μάλιστα «playerstogether» που σημαίνει «όλοι οι παίκτες μαζί» έκαναν μια κοινή δήλωση που αναφέρει τις προσπάθειες που θα κάνουν από εδώ και στο εξής ώστε να προσφέρουν και οι ίδιοι όπως μπορούν.

Ήδη μάλιστα όπως γράφουν τα αγγλικά ΜΜΕ οι ποδοσφαιριστές έχουν ήδη συγκεντρώσει 4 εκατομμύρια λίρες και θα προσπαθήσουν να αυξήσουν και άλλο αυτό το ποσό κάνοντας ανώνυμες προσφορές και χωρίς να καυχηθούν για αυτό.

Μάλιστα το μήνυμα τους μέσω των social media τελείωσε ως εξής: «Οι ευχές μας και η σκέψη μας πάει σε όσους επηρεάζονται από την κρίση. Μένοντας όλοι μαζί θα το ξεπεράσουμε. Μείνετε σπίτι, προστατέψτε το εθνικό σύστημα υγείας, σώζει ζωές».

ΠΗΓΗ: sport24.gr