Πανγυθεατικός: Συγχαρητήρια σε Αστέρα Βλαχιώτη, Άρη Σκάλας

Για άλλη μια φορά ο Πανγυθεατικός διδάσκει το αθλητικό ιδεώδες, η ανακοίνωση μέσω της οποίας η ομάδα του Γυθείου συγχαίρει Αστέρα Βλαχιώτη και Άρη Σκάλας:

Ο Πανγυθεατικός ΓΣ συγχαίρει την ομάδα του Αστέρα Βλαχιώτη για την κατάκτηση του πρωταθλήματος του 7ου ομίλου του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής για την φετινή περίοδο, γεγονός που προέκυψε από την πρόσφατη απόφαση της ΕΠΟ. Πρόκειται για μια μεγάλη επιτυχία για το λακωνικό ποδόσφαιρο και αποτελεί ένα μεγάλο επίτευγμα που δικαιώνει τους κόπους του άξιου προέδρου του, Πέτρου Μαρτσούκου και των υπόλοιπων μελών της διοίκησης του Αστέρα.

Παράλληλα, συγχαίρουμε τον Άρη Σκάλας για την κατάκτηση του πρωταθλήματος Λακωνίας και τον προβιβασμό του στη Γ’ Εθνική Κατηγορία και χαιρόμαστε για τη δυναμική και άμεση επιστροφή ενός τόσο ιστορικού σωματείου,στα υψηλά επίπεδα του ποδοσφαίρου του νομού μας!

Σχετικά με τον Πανγυθεατικό μας, περιμένουμε την τελική απόφαση τις επόμενες μέρες, για να δούμε αν η ομάδα μας θα παραμείνει τελικά στη Γ’ Εθνική Κατηγορία, από τη στιγμή που αποφασίστηκε ότι το φετινό πρωτάθλημα δε θα συνεχιστεί! Εκ της διοικήσεως