Το ποδόσφαιρο αναγεννιέται στη Λακωνία με τον Αστέρα Βλαχιώτη.

Το ποδόσφαιρο αναγεννιέται στη Λακωνία.

Ο Αστέρας Βλαχιώτη έκανε πραγματικότητα το όνειρο των φίλων του και την επόμενη περίοδο θα συμμετέχει στις επαγγελματικές κατηγορίες!

Η ομάδα από το Δήμο Ευρώτα θα αγωνίζεται απέναντι σε μεγάλα ονόματα και ιστορικές ομάδες του Ελληνικού ποδοσφαίρου εκπροσωπώντας όλους τους Λάκωνες.

Μετά την Σπάρτη του κυρίου Δημήτρη Γιαννακόπουλου, την σκυτάλη στην κούρσα εκπροσώπησης του Λακωνικού ποδοσφαίρου σε Πανελλήνιο επίπεδο παίρνει ο Αστέρα Βλαχιώτη του Πέτρου Μαρτσούκου και όλων των Λακώνων που στήριζαν την ομάδα όλα αυτά τα χρόνια.

Ο ισχυρός άνδρας του Αστέρα, ο κύριος Μαρτσούκος, είναι ένας άνθρωπος που απέδειξε με τον καλύτερο τρόπο σε όλους την αγάπη για τον τόπο του μέσα από την προσφορά του στο ποδόσφαιρο. Σε μια πολύ δύσκολη οικονομικά εποχή, ξεπέρασε κάθε όριο για να πραγματοποιήσει το όνειρο όλων των φίλων της ομάδας.  Το μπάτζετ της οποίας ξεπέρασε κάθε άλλο ομάδας της Λακωνίας σε επίπεδο Γ’ Εθνικής. Και αυτό αποτελεί την μεγαλύτερη απόδειξη του πάθους και της αγάπης του για να αναπτύξει την περιοχή του μέσα από τον αθλητισμό και συγκεκριμένα το ποδόσφαιρο.

Την νέα περίοδο η τεράστια προσπάθεια του κυρίου Μαρτσούκου και όλων των ανθρώπων που βοηθούν με κάθε τρόπο τον Αστέρα θα συνεχιστεί εξίσου δυνατά.

Χωρίς μεγάλα λόγια, αλλά με πολλές πράξεις. Η δίψα είναι ακόμη μεγαλύτερη από την πρώτη ημέρα που ξεκίνησε το μοναδικό αυτό εγχείρημα.

Χρέος των απανταχού Λακώνων είναι η στήριξη της προσπάθειας του. Με όποιο τρόπο μπορεί ο καθένας πρέπει όλοι να είμαστε παρόντες και σε αυτό τον αγώνα.

Να στηρίξουμε το όραμα ενός Λάκωνα, του οποίου, το ήθος, η τιμιότητα, η ειλικρίνεια, η αγάπη και το πάθος για να βοηθήσει την περιοχή του τον κατατάσσουν στη κορυφή των ανθρώπων που κάνουν τα αδύνατα δυνατά για να αναπτυχθεί ο τόπος τους.

Όλοι οι Λάκωνες επιβάλλεται να γίνουμε μια γροθιά και να συμβάλλουμε στην επίτευξη των στόχων αυτής της σημαντικής προσπάθειας.

Ο Αστέρας Βλαχιώτη έχει όλα την δυναμική να γράψει Χρυσές Σελίδες στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Να κάνει μια επιτυχημένη, αξιοπρόσεκτη πορεία μέσα από την οποία θα προβληθεί η περιοχή του Δήμου Ευρώτα και γενικότερα του Νομού Λακωνίας.

Για άλλη μια φορά, όλοι οι Λάκωνες μαζί θα γράψουμε χρυσές σελίδες στην ιστορία του Λακωνικού ποδοσφαίρου.

Ανδρέας Τσαρούχας