Ο Δημήτρης Φαρλέκας μιλά για το Πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας Λακωνίας και τον Ήφαιστο Βρονταμά.

Το αθλητικό site της Λακωνίας, Isports.gr είναι η φωνή όλων των ομάδων της Λακωνίας. Σε αυτό το άρθρο ο προπονητής του Ήφαιστου Βρονταμά, Δημήτρης Φαρλέκας μίλησε στον Ανδρέα Τσαρούχα για την επιτυχημένη πορεία του Ήφαιστου Βρονταμά και το πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας Λακωνίας.

Για την αγωνιστική περίοδο 2019-20 του Ήφαιστου Βρονταμά

Τελευταία στιγμή μάθαμε ότι θα αγωνιζόμασταν στη Α’ κατηγορία, κάναμε μεταγραφές και φτιάξαμε ένα καλό σύνολο. Yπήρχε καλό κλίμα μεταξύ διοίκησης, ποδοσφαιριστών και τεχνικού επιτελείου. Κάναμε μια πολύ καλή πορεία για τα δεδομένα του Βρονταμά. Φτάσαμε στα ημιτελικά του Κυπέλλου Λακωνίας αποκλείοντας τον Πανγυθεατικό που ήταν μια από τις σημαντικότερες στιγμές της φετινής περιόδου, μπήκαμε στα Play Off και βρισκόμασταν στη 4η θέση, 4 βαθμούς πίσω από τον πρωτοπόρο Άρη Σκάλας.

Ευχαριστήριο

Θέλω να ευχαριστήσω το συμβούλιο του Βρονταμά, τους ποδοσφαιριστές, τον γυμναστή, Πέτρο Κακοκέφαλο, και τον κόσμο.

Για την οριστική διακοπή του πρωταθλήματος

Προέχει η υγεία, σεβόμαστε την απόφαση της ΕΠΟ. Αλλά το άδικο ήταν ότι δεν μπορέσαμε εμείς και οι υπόλοιπες ομάδες που βρισκόντουσαν στα Play Off να διεκδικήσουμε κάτι περισσότερο, ακόμη και την άνοδο.

Συγχαρητήρια στη Σκάλα

Θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στον Άρη Σκάλας για την άνοδο στη Γ’ Εθνική και εύχομαι να αντιπροσωπεύσει επάξια το Λακωνικό ποδόσφαιρο στη Γ’ Εθνική. Αφού βρισκόντουσαν στη 1η θέση, δίκαια πήραν την άνοδο.

Για την επόμενη περίοδο

Η επόμενη περίοδος θα είναι πολύ δύσκολη οικονομικά για όλες τις ομάδες και θα πρέπει η ΕΠΣ Λακωνίας να μεριμνήσει για το πως μπορεί να διευκολύνει οικονομικά τα σωματεία.