Οι 8 Πρωταθλητές της Γ’ Εθνικής προχωρούν δυναμικά στις τελικές ενέργειες

Με απόλυτη ταύτιση απόψεων και συγκροτημένοι σε ένα «σώμα», οι ‘8’ της Γ´ Εθνικής ολοκλήρωσαν την τρίτη τηλεδιάσκεψη εντός μερικών ημερών και προχωρούν δυναμικά προς τις τελικές συναντήσεις με τους αρμόδιους φορείς προκειμένου να επιδιώξουν την αναδιάρθρωση, που επιβάλλεται, λόγω της καταστροφικής πανδημίας.

Ο διευθύνων σύμβουλος του Πανσερραϊκού Τάσος Καζίας, εκπροσώπησε ξανά τα «λιοντάρια» & μαζί με τους υπόλοιπους παράγοντες και το νομικό εκπρόσωπο Χάρη Γρηγορίου κατέληξαν στο κείμενο που θα σταλλεί αύριο στα επιτελικά γραφεία των ανθρώπων που διοικούν το ποδόσφαιρο καθώς και σε αρκετούς βουλευτές τις κυβέρνησης που έχουν δείξει ενδιαφέρον και θέλουν να πιέσουν την κατάσταση, ώστε να αποδοθεί δικαιοσύνη για τις ομάδες της Γ´ Εθνικής αλλά και στο ποδόσφαιρο συνολικά των χαμηλότερων κατηγοριών απο την Super League.

Οι πληροφορίες που προκύπτουν πέρα απο τα τυπικά που θα ακολουθήσουν, είναι οτι οι ομάδες της Γ´ Εθνικής δεν θέλουν έναν κρατικοδιαίτο αθλητισμό που θα δημιουργήσει πάλι πολιτικές εξαρτήσεις και θα διατηρήσει τους τυχοδιωκτισμούς στον χώρο του ποδοσφαίρου. Αντίθετα θέλουν να μπουν σωστές και βιώσιμες βάσεις για όλες τις ομάδες σε όλες τις επαγγελματικές κατηγορίες με αφορμή το σημείο μηδεν που βρισκόμαστε. Απο την Δευτέρα θα φανεί ποιοί άλλοι σύλλογοι θα ακολουθήσουν την πορεία των «8» & ποιοί θεσμικοί παράγοντες νοιάζονται όντως για το καλό των ομάδων και του ποδοσφαίρου!

ΠΗΓΗ: serressport