Μαλλιάκας: Δύσκολο μπορεί να αρνηθεί την πρόταση αναδιάρθρωσης, όποιος θέλει το καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου

Ο τεχνικός διευθυντής της Ρόδου παραχώρησε συνέντευξη στο liganews.gr

 

Ο Νικήτας Μαλλιάκας μίλησε για την ανανέωση της συνεργασίας του ΑΣ Ρόδος με τον προπονητή της ομάδας, Κώστα Βελιτζέλο ενώ αναφέρθηκε στους στόχους της ροδίτικης ομάδας.

Τέλος, αναφέρθηκε στην πρόταση που κατέθεσαν οι οκτώ πρωταθλήτριες ομάδες της Γ’ Εθνικής.

 

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Νικήτας Μαλλιάκας :

«Ήρθε τον Νοέμβριο ο κ. Βελιτζέλος στην ομάδα, άλλαξε η εικόνα της ενώ κέρδισε την εμπιστοσύνη του κόσμου, των παικτών αλλά και της διοίκησης. Δεν υπήρχε λόγος να αλλάξει. Είναι ένας άνθρωπος νέος και με φιλοδοξίες», επισήμανε αρχικά ενώ στην συνέχεια τόνισε:

«Βασικός στόχος μας είναι να μείνει ο κορμός της φετινής χρονιάς. Πάνω από το 50% των παικτών να παραμείνουν ενώ να έρθουν αξιόλογοι παίκτες που θα μείνουν για τις επόμενες χρονιές».

 

Για την πρόταση αναδιάρθρωσης των «8» πρωταθλητών της Γ’ Εθνικής:

«Η δική μας ομάδα, μαζί με τους άλλους 7 πρωταθλητές καταθέσαμε μια πρόταση αναδιάρθρωσης. Δεν έχει το συμφέρον των οκτώ ομάδων αλλά του ελληνικού ποδοσφαίρου. Είναι μελετημένη πρόταση. Δύσκολο μπορεί να το αρνηθεί, όποιος θέλει το καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου. Θα έχει προσωπικό συμφέρον αλλά και της ομάδας του για το αρνηθεί»

 

Για την πορεία της Ρόδου και τους στόχους της:

«Στόχος είναι πρωταγωνιστικός. Ο πρόεδρος της ομάδας (Τώνης Μαρτίνης) θέλει τα επόμενα τρία χρόνια να βρίσκεται η ομάδα στην Α’ Εθνική. Από τις ακαδημίες να βγουν παίκτες και να πλαισιώσουν την μεγάλη Ρόδο που ονειρευόμαστε στο νησί»