Ο Μαρτσούκος για γήπεδο, διοικητικό σχήμα, Κούτση, αναδιάρθρωση, φίλαθλο κόσμο και Καρυάτιδες!

Ο Πρόεδρος του Αστέρα Βλαχιώτη Πέτρος Μαρτσούκος φιλοξενήθηκε στην αθλητική εκπομπή Ο Δρόμος των ΣΠΟΡ και αναφέρθηκε σε διάφορα θέματα της ομάδας ενόψει της νέας περιόδου στην επαγγελματική κατηγορία.

Για το γεγονός ότι η ομάδα κατέκτησε το Πρωτάθλημα παρά το ότι είχε βρεθεί -7 βαθμούς από την πρώτη θέση τις πρώτες αγωνιστικές:

Είχα πει στους ποδοσφαιριστές, αν το πιστέψετε είστε Πρωταθλητές. Ήταν θέμα καθαρά τύχης.

Κάλεσμα σε όποιον μπορεί να βοηθήσει διοικητικά την ομάδα.

Δίνεται η δυνατότητα σε ανθρώπους που έχουν την εμπειρία στο χώρο του ποδοσφαίρου από το Δήμο Ευρώτα να πλαισιώσουν το διοικητικό σχήμα και την θέληση για να «τρέξουν» την ομάδα. Από την μεριά μου είμαι διατεθειμένος να πάω την ομάδα σε πιο ψηλά γίνεται.

Για τον προπονητή της νέας περιόδου:

O Γιώργος Κούτσης θα είναι ο προπονητής του Αστέρα Βλαχιώτη την νέα περίοδο και ετοιμάζει το αγωνιστικό πλάνο. Σχεδόν είναι έτοιμο.

Για τον φίλαθλο κόσμο:

Η ομάδα έχει τον κόσμο δίπλα της, φίλαθλοι από όλη η περιοχή του Δήμου Ευρώτα στηρίζουν τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών και στους εντός και στους εκτός έδρας αγώνες.

Για την αναδιάρθρωση:

Τα σενάρια είναι δύο.

Το πρώτο σενάριο είναι τρεις επαγγελματικές κατηγορίες, όπως είναι και σήμερα, Superleague, Superleague 2 και Football League με 16 ομάδες ανά κατηγορία. Αν δεν γίνει αναδιάρθρωση πρέπει να πέσουν 6 ομάδες από κάθε όμιλο της Γ΄Εθνικής.

Το δεύτερο είναι μια Β’ Εθνική με Βόρειο και Νότιο Όμιλο με 16 ομάδες ανά όμιλο κάτι το οποίο έχουμε προτείνει ως 8 πρωταθλήτριες ομάδες της Γ’ Εθνικής – πατήστε εδώ. Σε αυτό το σενάριο από την Football League δεν υποβιβάζεται κανένας.

 

Για το γήπεδο που θα αγωνιστεί η ομάδα στην επαγγελματική κατηγορία:

Μας έχουν υποσχεθεί ότι θα έχουμε ένα γήπεδο να παίξουμε του χρόνου. Οι υπεύθυνοι του Δήμου Ευρώτα έχουν αναλάβει να μελετήσουν τις προδιαγραφές που απαιτούνται για την επαγγελματική κατηγορία.

Ένα μήνυμα προς τους φιλάθλους:

Είναι μεγάλη ευκαιρία για την περιοχή. Να είναι δίπλα στην ομάδα για να πάμε τον Αστέρα Βλαχιώτη όσο το δυνατόν πιο ψηλά.

Συγχαρητήρια στις Καρυάτιδες για την Άνοδο

Κλείνοντας ο Πρόεδρος του Αστέρα Βλαχιώτη έδωσε συγχαρητήρια στη γυναικεία ομάδα των Καρυάτιδων για την άνοδο στην Α’ Εθνική.

Σχόλιο isports.gr

Σαν αθλητικό site της Λακωνίας, isports.gr οφείλουμε να σχολιάσουμε το γεγονός ότι ο κύριος Μαρτσούκος και ο Αστέρας Βλαχιώτη μέσω ανακοινώσεων συγχαίρουν και μέσω πράξεων είναι μια γροθιά με όλες τις ομάδες της Λακωνίας. Μακάρι όλες οι διοικήσεις των ομάδων και τα μέλη των Λακωνικών ομάδων να πράττουν το ίδιο και να είναι στο πλευρό των ομάδων της Λακωνίας που εκπροσωπούν και διαφημίζουν το Λακωνικό ποδόσφαιρο. Πρέπει να ξεπεράσουμε κάποια στιγμή το «εγώ» μας … και να κατανοήσουμε ότι επιβάλλεται να αγωνιζόμαστε όλοι μαζί σαν μια ομάδα ανθρώπων που θέλουν το καλό του Λακωνικού Ποδοσφαίρου.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να διαβάσετε το άρθρο με τίτλο Το ποδόσφαιρο αναγεννιέται στη Λακωνία με τον Αστέρα Βλαχιώτη.