Ο Σκαφιδάς για Μαρτσούκο, Σπάρτη, Καρυάτιδες, και αναδιάρθρωση.

Ο Πρόεδρος του Π.Σ. “Η Σπάρτη”, Γεώργιος Σκαφιδάς σε δηλώσεις toy στην αθλητική εκπομπή Ο Δρόμος των ΣΠΟΡ σημείωσε τα εξής.

Για την άνοδο της γυναικείας ομάδας της Λακωνίας στην Α’ Εθνική, των Καρύατιδων, της οποίας Πρόεδρος είναι η συζυγός του, Καλλιρόη Λαμπή

Συγχαρητήρια στη σύζυγό μου. Το πίστευε από την αρχή, την βοήθησα και την συμβούλεψα σε πολλά πράγματα, δεν της επέβαλα πότε τι να κάνει, είναι πολύ δυναμική.

Συγχαρητήρια στο φίλο μου τον Πέτρο Μαρτσούκο

Να δώσω συγχαρητήρια στον φίλο μου τον Πέτρο Μαρτσούκο, για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, έστω και με αυτό τον τρόπο. Του εύχομαι κάθε επιτυχία στην επόμενη κατηγορία.

Για την αναδιάρθρωση

Πρέπει να γίνει αναδιάρθρωση από κάτω προς τα πάνω για ένα συγκεκριμένο λόγο. Υπάρχουν άνθρωποι που επενδύουν στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο πάρα πολλά χρήματα, υγιείς ομάδες με δυνατές διοικήσεις, ιστορία και κόσμο. Δεν τους δίνεται η δυνατότητα να συμμετέχουν σε επαγγελματικές κατηγορίες. Έρχεται η στιγμή που αυτοί οι άνθρωποι οικονομικά δεν μπορούν να συνεχίσουν, αφού δαπανούν τεράστια ποσά στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα, όπου δεν υπάρχει ανταποδοτικότητα.

Για την πορεία του Π.Σ. “Η Σπάρτη”

Είμαι χαρούμενος για την προσπάθεια που κάναμε. Πίστευα ότι θα ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα και ότι θα κάναμε την ανατροπή. Λόγω κορονοϊού σταμάτησε το πρωτάθλημα.

Για την επόμενη ημέρα. Ο Σκαφιδάς θα παραμείνει στην ομάδα της Σπάρτης;

Η ομάδα της Σπάρτης είναι μια δυνατή ομάδα με μεγάλο όνομα. Για την επόμενη χρονιά μπορεί να πάρουμε και εμείς την άνοδο. Ανάλογα με την αναδιάρθρωση μπορεί να πάρουμε και εμείς το εισιτήριο. Παίζει αυτό το σενάριο. Όμως, τα μεγάλα καράβια έχουν μεγάλες φουρτούνες, ένας κούκος δεν φέρνει την άνοιξη.

Να τελειώσει η πανδημία και θα δούμε. Δεν είναι το θέμα ποιος θα μείνει στην ομάδα της Σπάρτης αλλά να υπάρχει μια δυνατή ομάδα που θα εκπροσωπεί την πόλη της Σπάρτης.