«Υποψηφιότητα της Αθήνας για την τελική φάση του Γιουρόπα Λιγκ»!

Ανοικτό φέρεται να είναι το ενδεχόμενο να διεξαχθεί στην Αθήνα η τελική φάση του Γιουρόπα Λιγκ.

Η UEFA φέρεται να κάνει σκέψεις για Final 4 ή και Final 8 σε Τσάμπιονς Λιγκ και Γιουρόπα Λιγκ, ώστε να συγκεντρωθούν οι ομάδες σε μία πόλη όπου θα διεξαχθεί η διοργάνωση.

Όπως ανέφερε ο ΣΠΟΡ FM 94.6, υπάρχει η πιθανότητα η τελική φάση του Γιουρόπα να φιλοξενηθεί στην Αθήνα λόγω του χαμηλού αριθμού κρουσμάτων κορωνοϊού στη χώρα μας και μάλιστα έχει ήδη εκφραστεί η πρόθεση από ελληνικής πλευράς να αναλάβει τη διοργάνωση.

Υπενθυμίζεται ότι η ευρωπαϊκή ομοσπονδία έχει αναθέσει τον τελικό του Γιουρόπα στο Γκντανσκ της Πολωνίας, χώρα όμως η οποία έχει πληγεί πολύ περισσότερο από την πανδημία, σε σχέση με την Ελλάδα. Ανασταλτικό παράγοντα πάντως, ειδικά σε περίπτωση που αποφασιστεί να γίνει Final 8, αποτελεί το γεγονός ότι δεν υπάρχουν αρκετά μεγάλα γήπεδα και προπονητικά κέντρα για να καλύψουν τις ανάγκες όλων των ομάδων στην ελληνική πρωτεύουσα.

Σημειώνεται ότι το Γιουρόπα Λιγκ έχει διακοπεί στη φάση των “16”, έχοντας παιχνίδι τα έξι από τα οχτώ πρώτα παιχνίδια, μεταξύ αυτών και του Ολυμπιακού με τη Γουλβς στο Καραϊσκάκη

ΠΗΓΗ: sdna.gr