Και επίσημα ο Αστέρας Βλαχιώτη στις επαγγελματικές κατηγορίες!

Η ΕΠΟ αποφάσισε να τροποποιήσει την προκήρυξη του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής και να επικυρώσει την άνοδο στην παραπάνω κατηγορία και των 8 πρωταθλητών, όπως αναφέρει η Ρόδος σε επίσημη ανακοίνωσή της.

Οι 8 πρωταθλητές (Πανσερραϊκός, Αλμωπός Αριδαίας, Πιερικός, ΑΕΠ Καραγιαννίων Κοζάνης, Καλλιθέα, Ρόδος, Αστέρας Βλαχιώτη και Επισκοπή) θα ανέβουν στη Football League, είτε παραμείνει ως τρίτη τη τάξει κατηγορία, είτε γίνει δεύτερη με 32 ομάδες, σε δύο ομίλους σενάριο που φαντάζει δύσκολο, αλλά κάνει αναφορά σε αυτό ο Αστέρας Βλαχιώτη στην ανακοίνωσή του.

Αναλυτικά ο Αστέρας Βλαχιώτη αναφέρει τα εξής στην ανακοίνωσή του:

Λίγο πριν την Γενική Συνέλευση του Αστέρα ανακοινώθηκε η είδηση που όλοι οι φίλοι της ομάδας ανέμεναν.
Είναι επίσημο πλέον, ο Αστέρας Βλαχιώτη είναι στις επαγγελματικές κατηγορίες με βούλα και υπογραφή!
Σήμερα, Παρασκευή 29 Μαϊου, η ΕΠΟ αποφάσισε να τροποποιήσει την προκήρυξη των πρωταθλημάτων και να επικυρώσει την άνοδο των 8 Πρωταθλητριών ομάδων των ομίλων της Γ’ Εθνικής στην ανωτέρω κατηγορία.
Κατά συνέπεια με την απόφαση αυτή, οι οκτώ Πρωταθλήτριες ομάδες προβιβάζονται χωρίς μπαράζ, κατ΄αρχήν στην Football League και κατόπιν, σε περίπτωση αναδιάρθρωσης, στην μεγάλη ενιαία Β’ Εθνική κατηγορία, των 32 ομάδων και των δύο ομίλων, Βόρειου και Νότιου.