Μαρτσούκος: Μια Διοίκηση από όλο το Δήμο Ευρώτα

Ένα από τα πολύ θετικά στοιχεία της Γενικής Συνέλευσης του Αστέρα Βλαχιώτη ήταν το γεγονός ότι στο πολυπληθές κοινό που βρέθηκε από νωρίς την Παρασκευή 29/5 στο Κλειστό Γυμναστήριο Βλαχιώτη, ήταν άνθρωποι από όλες τις ομάδες του Δήμου Ευρώτα.

Μια «ποδοσφαιρική» περιοχή που έχει μεγάλη ιστορία με πολλές ομάδες να αγωνίζονται στη Δ’ Εθνική και με ανθρώπους που «διψούν» για καλό ποδόσφαιρο.

Όσο πιο γρήγορα συνειδητοποιήσουμε όλοι μας το πόσο σημαντικό είναι αυτό που έχει καταφέρει ο Αστέρας Βλαχιώτη, τόσο πιο άμεσα επιβάλλεται όλοι να συστρατευθούμε για να δημιουργήσουμε μια ισχυρή ποδοσφαιρική δύναμη που θα μας εκπροσωπεί επάξια στις επαγγελματικές κατηγορίες.

Αυτό που έχει καταφέρει σε σύντομο χρονικό διάστημα ο Αστέρας Βλαχιώτη του Πέτρου Μαρτσούκου είναι μοναδικό και πολύτιμο. Το όραμά του να προβληθεί και να αναπτυχθεί ο τόπος του μέσα από τις επιτυχίες της ποδοσφαιρικής ομάδας είναι πολύ κοντά στο να επιτευχθεί. Το όνομα της ομάδας, το γήπεδο το οποίο θα αγωνιστεί, και η ευρύτερη περιοχή του Ευρώτα θα αναφέρονται συνεχώς σε Πανελλήνιο επίπεδο μέσα από την ΕΡΤ, την ΕΡΑ ΣΠΟΡ, όλα τα κανάλια, τους ραδιοφωνικούς σταθμούς και τα ΜΜΕ της χώρας.  Σε όλα τα ποδοσφαιρικά στέκια θα συζητούν για τον Αστέρα Βλαχιώτη και την πορεία του. Οι φίλαθλοι των ομάδων που θα τεθούν αντιμέτωπες με τον Αστέρα θα φιλοξενηθούν και θα γνωρίσουν την ευρύτερη περιοχή του Δήμου Ευρώτα.

Η δήλωση του ισχυρού άνδρα του Αστέρα Βλαχιώτη, Πέτρου Μαρτσούκου, αποτελεί κάλεσμα για ανθρώπους από όλο το Δήμο Ευρώτα να στελεχώσουν την διοίκηση της ομάδας. Δημιουργώντας μια πανίσχυρη Διοίκηση θα δώσει το πλεονέκτημα στην ομάδα να χτίσει την βάση για ένα μέλλον με μεγαλύτερη προοπτική.

Είναι μια μοναδική ευκαιρία με μπροστάρη έναν άνθρωπο «διαμάντι» όπως χαρακτήρισε πρόσφατα ο Γιώργος Κούτσης – ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ – να χτιστεί ένα δυνατό ποδοσφαιρικό οικοδόμημα.

Η τοποθέτηση – κάλεσμα – του κυρίου Μαρτσούκου:

Πιστεύω την νέα αγωνιστική περίοδο να δημιουργηθεί μια ισχυρή διοίκηση που θα την απαρτίζουν άνθρωποι από όλο το Δήμο ΕΥΡΩΤΑ για να μπορέσουμε να ζήσουμε ακόμα καλύτερες και μεγαλύτερες στιγμές με την ομάδα μας.