Αστέρας Βλαχιώτη: Αποσύρεται από την κλήρωση για τον Κυπελλούχο Λακωνίας

Είναι πολύ σπάνιο στο ελληνικό ποδόσφαιρο να αποσύρεται ομάδα από την κατάκτηση Κυπέλλου όταν μάλιστα ουσιαστικά έχει προκριθεί στο τελικό αφού είχε νικήσει 3-0 εκτός έδρας στον πρώτο αγώνα τον Ήφαιστο Βρονταμά. Ο δεύτερος αγώνας στο Δημοτικό Στάδιο Βλαχιώτη δεν είχε διεξαχθεί λόγω κορονοϊού.

Για άλλη μια φορά, οι άνθρωποι που υπηρετούν το Λακωνικό ποδόσφαιρο αναγνωρίζουν την Διοίκηση Μαρτσούκου, η οποία αξίζει πολλών επαίνων και συγχαρητηρίων.

Μια διοίκηση που διακατέχεται από υγεία, ευγενής άμιλλα, αλληλεγγύη, εντιμότητα και έχει όλες τις υγιείς αρχές και αξίες του αθλητισμού που σπανίζουν στις μέρες μας.

Η ανακοίνωση του Αστέρα Βλαχιώτη:

O Aστέρας Βλαχιώτη αποσύρεται από την κλήρωση για την ανάδειξη του Κυπελλούχου Λακωνίας για να αυξήσει τις πιθανότητες του Ήφαιστου Βρονταμά, μιας ομάδας του Δήμου Ευρώτα που αγωνίζεται στη Α’ τοπική κατηγορία Λακωνίας, να στεφθεί για πρώτη φορά στην ιστορία της, Κυπελλούχος Λακωνίας.

Ως «ναυαρχίδα» του Λακωνικού ποδοσφαίρου, οφείλουμε να το προασπίσουμε αλλά και να στηρίξουμε τις προσπάθειες των ομάδων που αγωνίζονται στα τοπικά πρωταθλήματα Λακωνίας.