Τσίρκοβιτς: Δεν θα χαιρόμασταν να είμαστε Κυπελλούχοι από κλήρωση. Προς παραμονή στον ΠΑΟ Βάρδας

Προς παραμονή ο Τσίρκοβιτς.

Ο ΠΑΟ Βάρδας βρήκε πατήματα και απέδωσε βάσει δυνατοτήτων με την πρόσληψη του Μίκι Τσίρκοβιτς, που αντικατέστησε μεσούσης της σεζόν τον Ντίνο Σπυρόπουλο.
Ο ΠΑΟ Βάρδας βρήκε πατήματα και απέδωσε βάσει δυνατοτήτων με την πρόσληψη του Μίκι Τσίρκοβιτς, που αντικατέστησε μεσούσης της σεζόν τον Ντίνο Σπυρόπουλο.

Ως εκ τούτου η «Μπάρτσα» πήρε τα πάνω της και έφτασε σχετικά εύκολα στην παραμονή, αφού ουσιαστικά είχε καθαρίσει την μπουγάδα πριν καλά-καλά επέλθει η διακοπή του πρωταθλήματος, ελέω κορονοϊού.

Ο Τσίρκοβιτς από ότι φαίνεται θα συνεχίσει και τη νέα σεζόν στον πάγκο των Ηλείων, αφού γενικότερα υπάρχει άψογη συνεργασία και σχέση με τους ιθύνοντες τον σύλλογο και η εμπιστοσύνη είναι αμοιβαία.

Επιπλέον ένα συν είναι ότι γνωρίζει πρόσωπα και καταστάσεις, ενώ έχει «φάει με το κουτάλι» την Γ΄Εθνική και γνωρίζει πώς να σχεδιάσει το ρόστερ για την χρονιά που έρχεται και αναμφίβολα θα είναι απαιτητική και θα έχει υψηλό βαθμό δυσκολίας.

Πηγή: matchnews

“Μπράβο” του Μίκι στον Αλφειό: “Δεν θα χαιρόμασταν να είμαστε Κυπελλούχοι από κλήρωση”

Αποσύρεται από την κλήρωση για το Κύπελλο Ηλείας ο Αλφειός, ο οποίος με απόφασή του, δεν θα συμμετάσχει στην κλήρωση.

Η επιστολή του Αλφειού στην ΕΠΣΗ αναφέρει:

“Το ΔΣ του ΑΟ Αλφειός Επιταλίου αποφάσισε να μη συμμετέχει στην κλήρωση για την ανάδειξη του κυπελλούχου Ηλείας, που θα εκπροσωπήσει την Ένωσή μας στο θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδος της νέας αγωνιστικής περιόδου.
Οι λόγοι που οδήγησαν στην ιστορική αυτή πρόκληση ήταν αφενός ότι θα επηρέαζε τον αγωνιστικό σχεδιασμό και προγραμματισμό της ομάδας και αφετέρου ότι από τη στιγμή που είχε παίξει και ηττηθεί στον 1ο αγώνα με καθαρό σκορ από το μεγάλο φαβορί, δεν θα ήταν ηθικό απέναντι στις άλλες 3 ομάδες να μπει στην κληρωτίδα με τις ίδιες πιθανότητες κατάκτησης του κυπέλλου.
Με τιμή
Το Δ.Σ.”.

Τη μοναδική κίνηση του Αλφειού, σε ένδειξη Fair Play, να αποσυρθεί από την κλήρωση, εκθείασε ο Μίκι Τσίρκοβιτς. Η ομάδα του Επιταλίου, ανακοίωσε ότι δεν δέχεται να μπει σε μια κλήρωση, με ίσες πιθανότητες απέναντι σε μια ομάδα από την οποία έχει ητττηθεί με 4-1. Επί της ουσίας, αρνείται να διαμορφωθεί μέσα απο κλήρο ένα αποτέλεσμα άλλο, από εκείνο το οποίο έχει διαμορφωθεί μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Πιο συγκεκριμένα ο Σέρβος τεχνικός, σε σχετική του ανάρτηση, υπογράμμισε ότι σέβεται την οποιαδήποτε απόφαση της διοίκησης του ΠΑΟΒ.

Στην ανάρτησή του ο Τσίρκοβιτς ανέφερε τα εξής:

Ένα μεγάλο μπράβο στον Αλφειό για το ήθος και την αξιοπρέπειά του. Ως προπονητής του ΠΑΟ Βάρδας, ούτε εγώ, ούτε οι παίκτες δεν θα χαιρόμασταν να είμαστε Κυπελλούχοι από την κλήρωση. Εκφράζω την προσωπική μου άποψη. Και σέβομαι την απόφαση της διοίκησης του ΠΑΟ Βάρδας, όποια κι αν είναι“.