Παναχαϊκή: Ανακοίνωσε τον Ελευθερόπουλο

Η Παναχαϊκή ανακοίνωσε πως ήρθε σε συμφωνία με τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της πατρινής ομάδας, έχοντας για άμεσο συνεργάτη τον Στέλιο Βενετίδη.

Η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ Παναχαϊκή 1891 βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη συμφωνία της με τον προπονητή κ. Δημήτρη Ελευθερόπουλο.

Ο κ. Ελευθερόπουλος από την 1/7/2020 θα αναλάβει επίσημα τα νέα του καθήκοντα. Εντός της επόμενης εβδομάδας αναμένεται να έρθει στην Πάτρα προκειμένου να δει από κοντά τις σύγχρονες εγκαταστάσεις της ομάδας μας στο προπονητικό κέντρο “Αλ. Σπανός” στην Οβρυά.

Άμεσος συνεργάτης του στον πάγκο της ομάδας μας θα είναι ο πρωταθλητής Ευρώπης με την Εθνική Ελλάδας το 2004 και νυν προπονητής κ. Στέλιος Βενετίδης.

Ο κ. Ελευθερόπουλος είναι γεννηθείς στις 7/8/1976 έχει πλούσιο βιογραφικό ως τερματοφύλακας και μετέπειτα ως προπονητής όντας κάτοχος του ανώτερου προπονητικού διπλώματος UEFA-PRO. Στην καριέρα του ως τερματοφύλακας έχει αγωνιστεί σε υψηλό επίπεδο με τον Ολυμπιακό για μία δεκαετία (1994-2004) με ενδιάμεσο σταθμό ως δανεικός για μία χρονιά (1995-1996) στην Προοδευτική. Ακολούθως και μετά την αποχώρηση του από τον Ολυμπιακό