Βρέθηκε η μικρή Ιωάννα από τις Αχαρνές

Βρέθηκε το 10χρονο κορίτσι από τις Αχαρνές που χάθηκε το απόγευμα του Σαββάτου 13.06.2020, και ώρα 18:30 μμ. Σύμφωνα με πληροφορίες, η μικρή Ιωάννα βρέθηκε σε άλλο σπίτι στην ίδια περιοχή. Το πρωί του Σαββάτου η οικογένεια που την είχε, επικοινώνησε με συγγενή της 10χρονης, λέγοντας ότι το παιδί είναι μαζί τους.

Χθες, ο πατέρας του κοριτσιού είπε: «Βγήκε να πάει να πάρει ένα παγωτό από μία πλατεία κοντά στο σπίτι μας, στην περιοχή Μπόσκιζα, και από τότε χάθηκε. Κανείς δεν έχει δει το παιδί μου».

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε βραδινές ώρες του Σαββάτου, για την εξαφάνιση της ανήλικης Ιωάννας Καραχάλιου και προχώρησε αμέσως στην ενεργοποίηση του μηχανισμού AMBER ALERT HELLAS.

«Η Καραχάλιου Ιωάννα έχει μαύρα μαλλιά, μαύρα μάτια, ύψος 1.50μ. και είναι αδύνατη. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε γκρι παντελόνι με ροζ αστεράκια και άσπρα παπούτσια.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με “Το Χαμόγελο του Παιδιού” όλο το 24ωρο, στην “Ευρωπαϊκή Γραμμή για τις Εξαφανίσεις 116000” καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας», έλεγε η ανακοίνωση που εξέδωσε το Χαμόγελο του Παιδιού.

ΠΗΓΗ: zougla.gr