Ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Λακωνίας, Τάκης Καρράς βρίσκεται στο στόχαστρο δημοσιογράφων – γελωτοποιών (στόχος τους είναι να κάνουν τον κόσμο να γελάσει παρά να διαβάσει «ειδήσεις»).
Δημοσιογράφων που δεν υπογράφουν με το όνομά τους τα άρθρα που αυτοί συντάσσουν και αναρτούν σε Μεσσηνιακό κουτσομπολίστικο – χιουμοριστικό (αθλητικό) site.
Και ο λόγος που δεν υπογράφουν τα άρθρα είναι για να μην κινούνται νομικά όσοι προσβάλλονται και στοχοποιούνται μέσω των άρθρων αυτών.
Κοινώς κρύβονται πίσω από ένα πληκτρολόγιο …. από ψεύτικα ονόματα … και ψευδείς, αναληθείς αναρτήσεις.
Η τοποθέτηση του κυρίου Καρρά:
Για την προσβλητική ανάρτηση σε σάιτ της Μεσσηνίας που αφορά το πρόσωπο μου, θα προβώ σε όλες τις νόμιμες και ενδεδειγμένες ενέργειες σε βάρος του άμεσα, μετά την επικοινωνία μου με τον κ. Νικόλαρο Δημήτρη ότι, το σχόλιο του στο προσωπικό του προφίλ στο Facebook, δεν αναφέρεται σε μένα.