Το ύστατο χαίρε στο Νίκο Αλέφαντο, σκεπασμένη με τη σημαία του Ολυμπιακού η σορός του (βίντεο)

Η κηδεία του Νίκου Αλέφαντου πραγματοποιήθηκε στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών και η σορός του τέθηκε σε λαϊκό προσκύνημα από τις 11:00. Στεφάνια από πολλές ομάδες και μεγαλοπαράγοντες του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Η κηδεία του Νίκου Αλέφαντου έγινε σήμερα (27/6) στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών στις 13:00 και η σωρός του, που ήταν σκεπασμένη με την ερυθρόλευκη σημαία, τέθηκε σε λαϊκό προσκύνημα από τις 11:00, όπου συγγενείς, φίλοι και φίλαθλοι είχαν την ευκαιρία για το τελευταίο αντίο στον εμβληματικό Έλληνα προπονητή.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ο Σωκράτης Κόκκαλης, ο Γιώργος Βαρδινογιάννης, ο υφυπουργός αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, η ΠΑΕ Ολυμπιακός, η ΠΑΕ ΑΕΚ, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, η ΠΑΕ ΟΦΗ, ο Αθηναϊκός, ο Αστέρας Εξαρχείων, οι βετεράνοι του Ολυμπιακού και όχι μόνο έστειλαν τα στεφάνια τους, θέλοντας να τον τιμήσουν στο ύστατο χαίρε.

Στην κηδεία έδωσαν το παρών, μεταξύ άλλων, οι κ.κ. Νίκος Αναστόπουλος, Μίμης Δομάζος, Αντώνης Αντωνιάδης, Λευτέρης Αυγενάκης, Κώστας Καραπαπάς, Μιχάλης Κουντούρης, Γιάννης Μώραλης, Σούλης Παπαδόπουλος, Αλέξης Κούγιας, Νίκος Βαμβακούλας, πολλοί βετεράνοι του Ολυμπιακού και φίλοι του εκλιπόντος.

ΠΗΓΗ: sport24.gr