Μεγάλη συμμετοχή στο φιλικό εις μνήμη και τιμή του Πέτρου Κωστάκου

H ανάρτηση του Απόλλωνα Ξηροκαμπίου για το ετήσιο μνημόσυνο και το φιλικό προς τιμή και μνήμη του Πέτρου Κωστάκου:

Με μεγάλη συμμετοχή κόσμου και μέσα σε κλίμα συγκίνησης πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 27/6 το ετήσιο μνημόσυνο προς τιμή και μνήμη του Πέτρου Κωστάκου.
Στο τρισάγιο που πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο του Ξηροκαμπίου από τον ιερέα του χωρίου μας Γεώργιο Λάτση, παρευρέθησαν ο βουλευτής του νομού μας Νεοκλής Κρητικός, ο πρόεδρος της ΕΠΣ Λακωνίας Παναγιώτης Καρράς, τα μέλη του Δ.Σ. της ΕΠΣ Λακωνίας κύριοι Σωτήρης Πουλικόγιαννης και Νικήτας Βλάχος, ο πρόεδρος της κοινότητας Ξηροκαμπίου Μένιος Πιερρουτσάκος, ο πρώην πρόεδρος και μέλος του Δ.Σ. του Απόλλωνα Ηλίας Μανίατης, τα μέλη και ο πρόεδρος του Απόλλωνα Ξηροκαμπίου Γεώργιος Χατζηγεωργίου καθώς και πλήθος κόσμου, φίλων και συγγενών της οικογένειας Κωστάκου.
Πριν το τρισάγιο του Πέτρου, μέλη του Δ.Σ. και ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα Ξηροκαμπίου τίμησαν τη μνήμη του Ηλία Ματθαίου και της μητέρας του Γεωργίας στο κοιμητήριο του Ξηροκαμπίου και πάλι από τον ιερέα του χωριού μας Γ. Λάτση.
Ακολούθησε φιλικός ποδοσφαιρικός αγώνας στον οποίο συμμετείχαν παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές μεταξύ των οποίων και οι Παναγιώτης Ρέτζης, Γιάννης Μακρής, Σταύρος Μανιάτης, Γιώργος Αναγνωστόπουλος, Γιώργος Χατζηγεωργίου, Νεοκλής Κρητικός, Παναγιώτης Αγγελάκος, Παναγιώτης Κουρστούνης . Διαιτητές του αγώνα ήταν οι κύριοι Χανδόλιας, Αλειφερόπουλος και Αγγελόπουλος ενώ ο διαιτητής Δημακάκος ήταν υπεύθυνος VAR, το οποίο εγκατέστησαν στο γήπεδο του Ξηροκαμπίου δωρεάν τα μέλη του Δ.Σ. και ο προπονητής του Απόλλωνα, του οποίου έγινε χρήση όπως θα δείτε και στα βίντεο που ακολουθούν.
Όπως ήταν αναμενόμενο το ματς, πέρα από τη τεχνική και τη ποιότητα που παρουσίασαν οι αγωνιζόμενοι, είχε και αρκετή δόση από πλάκες και χιούμορ μεταξύ των αντιπάλων αθλητών. Στιγμιότυπο του αγώνα ήταν το γκολ που πέτυχε ο Νεοκλής Κρητικός από το ύψος του κόρνερ με σέντρα- σουτ όπου ‘κρέμασε’ τον αντίπαλο τερματοφύλακα.
Θέλουμε να εκφράσουμε τις θερμότερες ευχές και ευχαριστίες μας στην οικογένεια του Πέτρου, η οποία ανέλαβε εξ ολοκλήρου τη διοργάνωση αυτή, όπως κάθε χρόνο . Είναι σίγουρο πως η μνήμη του Πέτρου δεν θα σβήσει ποτέ όσο η οικογένεια και οι φίλοι του βρισκόμαστε κάθε χρόνο σε αυτή την όμορφη τελετή που ελπίζουμε να γίνει θεσμός για όλους μας, δίνοντας όση χαρά μπορούμε στους οικείους του αλλά και στον ίδιο, ελπίζοντας ότι μας βλέπει από ψηλά!