Μοσχάτο: Ανακοίνωσε Κραβαρίτη

Η ανακοίνωση:

Η Αθλητική Ένωση Μοσχάτου με πολύ μεγάλη χαρά υποδέχεται στην ποδοσφαιρική της οικογένεια ένα μεγάλο σε αξία τερματοφύλακα και ένα εξαιρετικό παιδί.

Είναι ιδιαίτερη τιμή για εμάς η ανακοίνωση της έναρξης της συνεργασίας μας με τον Πέτρο Κραβαρίτη.

Ο Πέτρος έχει μια μακρά και απόλυτα επιτυχημένη διαδρομή στις επαγγελματικές κατηγορίες. Παρά τις πολλές και ενδιαφέρουσες προτάσεις για συνεργασία από μεγάλες ομάδες με ιστορία στον χώρο του ποδοσφαίρου, ο Πέτρος ενστερνίστηκε την δίψα των παραγόντων της ομάδας και την φιλοδοξία τους για ένα παραπάνω βήμα , επιλέγοντας να βοηθήσει την ΑΕ Μοσχάτου στην φετινή της προσπάθεια.

Ξεκίνησε την σταδιοδρομία του από τον Παναθηναικό και μεταξύ άλλων βρέθηκε σε ιστορικές ομάδες όπως ο Θρασύβουλος, η Ρόδος, ο Οδυσσέας Κορδελιού, η Αναγέννηση Γιαννιτσών, οι Σέρρες, η Σπάρτη, ο Απόλλων Λάρισας και ο Ύπατος. Σε όλες τις περιπτώσεις άφησε το στίγμα του τόσον για τις ποδοαφαιρικές του ικανότητες όσο και για τις καλές πτυχές του χαρακτήρα του.
Πέτρο σε καλωσορίζουμε στην οικογένειά μας και σου ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες. Τέλος θα θέλαμε να εκφράσουμε τις ευχαριστίες.μας για την συμβολή του για την ολοκλήρωση της μεταγραφής μας στον αγαπητό μας φίλο Σταύρο Κρεμαστιώτη.