Μπαίνουν οι βάσεις για ένα δυνατό Άρη Σκάλας στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής

To αθλητικό Site της Λακωνίας, isports.gr βρέθηκε στη Σκάλα για την πρώτη ανοικτή συγκέντρωση του Άρη Σκάλας ο οποίος την νέα περίοδο θα αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Σε καλό κλίμα και παρουσία πολλών φίλων του Άρη Σκάλας έλαβε χώρα η ανοικτή γενική συγκέντρωση την Παρασκευή 3/7 στο Πνευματικό Κέντρο Σκάλας.

Μια συγκέντρωση στην οποία συζητήθηκαν σημαντικά θέματα ενόψει της συμμετοχής της ομάδας την νέα περίοδο στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Ο βασικός στόχος είναι η δημιουργία μιας δυνατής ομάδας που θα έχει πολλούς Λάκωνες ποδοσφαιριστές.

Η περυσινή διοίκηση της ομάδας η οποία θα συνεχίσει – με προσθήκες όσων έχουν εκδηλώσει την πρόθεσή τους να βοηθήσουν – να ηγείται της προσπάθειας και την νέα περίοδο ανέλυσε τα οικονομικά μεγέθη που απαιτούνται και συζητήθηκαν τρόποι συγκέντρωσης των απαιτούμενων πόρων.

Ο προπονητής που όπως όλα δείχνουν θα αναλάβει να χτίσει τον Άρη Σκάλας της Γ΄ Εθνικής θα είναι ο Γιώργος Κούτουλας. Μετά το επιτυχημένο πέρασμα του από τον πάγκο του Μολαϊκού, o παλαίμαχος διεθνής Σκαλιώτης αμυντικός της ΑΕΚ αναλαμβάνει το δύσκολο έργο δημιουργίας μιας ανταγωνιστικής ομάδας που θα μπορέσει να ανταποκριθεί στις δυσκολίες του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής.

Ο Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. Κοινωνικής Προστασίας, Αλληλεγγύης και Αθλητισμού Δήμου Ευρώτα – Νικηφόρος Βρεττάκος, Παναγιώτης Λυμπέρης, τόνισε ότι ο Δήμος Ευρώτα θα βοηθήσει οικονομικά την νέα προσπάθεια που ξεκινά και ότι θα γίνουν οι απαραίτητες εργασίες στο Δημοτικό Στάδιο Σκάλας προκειμένου το γήπεδο να μπορεί να φιλοξενήσει την ομάδα στα πλαίσια του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής.

Την επόμενη Παρασκευή 10/7 θα γίνει νέα συγκέντρωση κατά την οποία θα εκλεχθεί το νέο Δ.Σ.

Το νέο Δ.Σ. θα καλέσει όλους τους Σκαλιώτες και τις Σκαλιώτισσες, και τους λοιπούς φιλάθλους της ομάδας, να είναι δίπλα της.

Αξίζει να σημειώσουμε τις τοποθετήσεις που έκαναν τόσο ο Πρόεδρος του Άρη Σκάλας, Γεώργιος Ανδριανάκης – έδωσε συγχαρητήρια στον Αίαντα Ευρώτα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α1′ κατηγορίας και τόνισε την ανάγκη συνεργασίας μεταξύ των δυο ομάδων της Σκάλας – όσο και ο τέως Πρόεδρος του Αίαντα Ευρώτα, Βασίλειος Λιακάκος στην οποία σημείωσε ότι Αστέρας Βλαχιώτη, Άρης Σκάλας και Αίαντας Ευρώτα θα πρέπει να συνεργαστούν, ως ομάδες του Δήμου Ευρώτα.