Πανγυθεατικός: Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο και κάλεσμα στον υγιή φίλαθλο κόσμο!

Η ανακοίνωση του Πανγυθεατικού που ετοιμάζεται για την περίοδο 2020-21 και το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής:

Στις αρχαιρεσίες της σημερινής Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης, εκλεχθήκαμε ως νέο διοικητικό σχήμα του Πανγυθεατικού ΓΣ. Για πρώτη φορά, στη σύγχρονη ιστορία μας, οι αρχαιρεσίες πραγματοποιήθηκαν, με την παρουσία δικηγόρου. Το συμβούλιο μας, αποτελείται από νέα σε ηλικία άτομα, τα οποία ως στόχο έχουμε την περαιτέρω ανάπτυξη του αθλητισμού του τόπου μας.

Στόχος μας είναι η δημιουργία ενός αθλητικου Συλλόγου, που θα αποπνέει υγεία σε όλα τα επίπεδα, θα προσφέρει συνεχώς και ουσιωδώς στην κοινωνία του τόπου και θα αποτελέσει την αιχμή του δόρατος στην προσπάθεια να επιτύχουμε στόχους πολλών ετών για την πόλη του Γυθείου, όπως είναι η δημιουργία Κλειστού Αθλητικού Γηπέδου και Αθλητικού Μουσείου!


Κάθε δράση του Πανγυθεατικού,από σήμερα, θα συνοδεύεται με σημαντικό κοινωνικό έργο!
Στο προσκήνιο κάθε δράσης, θα βρίσκεται αποκλειστικά το όνομα του Συλλόγου και οι αθλητές που τον αποτελούν. Τα μέλη της διοικήσης θα έχουν αποκλειστικά εκτελεστικό ρόλο, θα διαχειρίζονται τα οικονομικά θέματα και θα συντονίζουν τις λειτουργίες όλων των τμημάτων του Συλλόγου!

 

ΔΕΝ είμαστε παράγοντες και αποποιούμαστε το συγκεκριμένο όρο! Είμαστε απλά λάτρεις του αθλητισμού και διαχειριστές όλων των πόρων που προσφέρονται από ανθρώπους, που θέλουν να επενδύσουν στον αθλητισμό και την κοινωνία!


Καλούμε όλο τον υγιή φίλαθλο κόσμο να στηρίξει την προσπάθεια μας. Αναλαμβάνουμε τη διοίκηση του αγαπημένου μας Συλλόγου σε δύσκολους καιρούς και μόνο με μια μαζική προσπάθεια θα επιτύχουμε να δημιουργήσουμε ένα Σύλλογο πρότυπο, που θα είμαστε όλοι περήφανοι για τον αντίκτυπό του, στη καθημερινότητα του τόπου μας!

 

Ανακοινώνουμε επίσημα ότι ο Πανγυθεατικός μας, θα ΛΑΒΕΙ ΜΕΡΟΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ στο επόμενο πρωτάθλημα τς Γ’ Εθνικής Κατηγορίας!

Έχουν ξεκινήσει ήδη οι επαφές για τη δημιουργία μιας ομάδας, που θα παραμείνει πιστή στη συνταγή των τελευταίων ετών, το οποίο σημαίνει,στελέχωση από ποδοσφαιριστές των ακαδημιών μας,του Γυθείου και της υπόλοιπης Λακωνίας!

Περισσότερες ανακοινώσεις τις επόμενες ημέρες!

Στο νέο ΔΣ συμμετέχουν: (με αλφαβητική σειρά)
Αναγνωστάκος Γρηγόρης, 29 ετών
Δερδελάκος Κυριάκος, 30 ετών
Καλαμπαλίκης Ορέστης, 30 ετών
Κολοκοτρώνης Παναγιώτης, 33 ετών
Κολοκυθάκος Βασίλης, 25 ετών
Κουβαράκης Νικόλαος, 43 ετών
Κυριφίδης Παναγιώτης, 25 ετών
Λεβεντζώνης Ιωαννης, 33 ετών
Σπυρουνάκος Κυριάκος, 33 ετών

Καλή μας αρχή!
Σας θέλουμε όλους δίπλα μας!